Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin zabija i Bosna 2 kvota 25. Veoma moguće. VOLIM TE BIH
Jarane moj, ovi Beligijanci se svi fol spišali od straha pred nama. Vjerujem im nimalo. Dabogda ih Pjanke slobodnjakom sa 30 metara u 93. minuti poslao u očaj! Ne bi ima nakon toga ni teroristi teško pali.. lol
lolčina jedina kako je tebi ovo poređenje smiješno
@Hipoteza Amerikanci se mogu šprdati sa Srebrenicom, Isusom, Bogom, Srbi se mogu šprdati sa Dodikom, Francuzi sa poslanikom Muhamedom i sa žrtvama zemljotresa u Italiji, svak se sa svakim šprda, i ti se meni nakačiš na komentar i počneš mi moralisati jer se ja šprdam sa terorizmom... dohavizaj se.
Zato treba igrat sa dvojicom napadaca. Ali pitanje je da li bi to bio Djuric ili Ibisevic, ili pak dat slobodu Pjanicu da igra kao u Juventusu sa dodatnim prostorom da se ubacuje u napad.
I.Z.G.U.B.I.Ć.E.M.O.
Sta njaske! Ko je za repku vise dao od Dzeke ? KO? Pogotovo protiv Belgije, tebi i tebi slicnim ni Messi nebi valjo
Nemoj se njega plašiti, od njega najmanje dobijamo u posljednjih par godina :))
Ti bas pojma nemas,sigurno je PJANIC sve dao od sebe,mogu reci da Pjanic daje pola od sebe sto je DZEKO dao,bilo bi sve super. DZEKO je kralj nase repke pa ti pricaj sta hoces!