Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U poređenju sa nekim duducima iz repke ti si Messi haveru
Njanjajevo na aparatima
Jarane ja se zezao kako nebih imao nista protiv da zaigra za nasu Repku Kad ono fakat on procitao sta sam napisao za njega na Klixu :))) Aferim momcino , Bujrum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto da ne ionako nemamo napdaca osim Dzeke.
A šta je sa Hodžićem iz Dinama? Milan Đurić? Mlade nade iz Belgije Deni Milošević? Vedator i mrtav kakav jest za ovog je lično Gerd Miler.
Pa Hodzic je nasa mlada nada i treba da dobije sansu. za tog Milosevica ne znam iskreno sta je s njim. Vedo po meni nije ni za klupe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
DOBRODOSAO
BUAHAHAHAHAHAHAAH cuj njega
Hahahahahaha koja provala. Hajde da je mlad, a on ispred Hodzica, Prevljaka, ili Djurica? Lol ok..
pa vrijeme je da za be-a zaigra i jedan katolik, makar i brazilski.
Moj Tiago kakva repka, ima Dulja jareca glava iz Boljakovog on ce da igra pasa valja ga sad tusnut za 6 miliona, takvu igracinu
Dulja je trenutni najbolji igrac u ligi. To sto tebi to smeta je druga stvar. Dok je se Duljevic jedini nosio sa Borusijom i zabio im gol, ovaj jad ne moze zabiti Rudaru kamoli Bundesligasu. Duljevic je Maradona za ovog.
mislim da je duljevic pele za batistutu il je to skoro alen ????????
krenuli plaćeni menadžerski tekstovi i pokušaji prodaje igrača preko repke
OK!
nemERe haveru... nisi osunecen.... 😊
Meša je trener, potom svaki igrac manjeg kluba ima nade, pa i ovaj cirkuz
Hahaha Sarajevo navalilo da se zove Duljević u repku pa sad hoće i mali Kmenljo nekoga da ne zaostaje. Realno i jedan i drugi nisu još kalibar za repku.
realno taj Duljevic je klasa za jednog Lulica, a sto se tice ovog Tiaga nije los, dovoljno brz, dobar dribler, nama to i fali u napadu.
@ Kenan Jel to ti ozbiljno? Porediš Lulića sa nekim Duljevićem. Momak tek treba da se dokaže a ne osporavam da bi mogao biti zamjena Luli (jednog dana). Ovaj neuhranjeni bi po tebi mogao da se bori sa nekim reprezentativcima bilo koje (ozbiljnije) zemlje u odbrani? Ne može u PL nekim tamo Rudarima da da gol a kamo li Ircima ili sličnim selekcijama. Naša PL je među zadnjih 5 po kvalitetu u Europi. Neke Afričke lige su čak jače od naše.
prije duljević treba igrati kakav ti uhvati se pješčanih plaža
Vozdra, nogometni stručnjaci sa Klixa.
ja kao manijak mogu reci da on nije za repku, solidan igrac ali daleko od kvalitete koja treba biti u repki
Samo nam još i on treba. da mu se prodat gdje. Bolje bilo kojeg juniora iz Bosne i Hercegovine stavit da igra pa makar nikad nigdje ne otišli nego da strance dovodimo da igraju.
Obećao je Meša,Osimu na Ivici da neće samo trećina igrača repke biti iz Želje,nego makar polovina ko Himzo.
sine,ako si u jednoj prosjecnoj ekipi kao Zeljecnicar jedan od boljih igraca sto zaista nije tesko nemoj umisliti odmah da mozes i za repku igrat.Mulalaic Vas dize u nebesa pa se malo osilili....spusti loptu i ne DIPR !