Siniša Ubiparipović
0
"Thierry Henry je pravi lider"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smesno Nesi, Sinisi se smesi !!
Sinisa se smeo i na seno seo.
Marquez je koliko sam ja obracao paznju igrao srednjeg igraca u ny
Sve te igrace koji amerikanci kupuju osim Beckhama i mozda Marqueza su potrosena roba. Kud ces dalje, Henry u Barci gola nije mogao dati a namjestali mu Xavi i Iniesta. Od ovih sto namjeravaju kupiti jedino Seedorf valja. Ze Roberto se cesce povrijedjuje od Robbena a za Klosea i njegovu nesposobnost da mu trebaju 4 zicera da bi dao gol je i suvisno pricati.
Mase osa sinisi sa nosa :)))
Siniša Ubojica :D
henry napadac, markez odbrana...a Ubiparipović je kako pise u tekstu \"veznjak\"....zasto onda on nece moci izboriti mjesto u udarnoj postavi?
Jeko Sinke???
sinisha killhorse
treba zvat momka da igra za reprez kakvih se levata izredalo ovaj se i ne cini los halo papeeee citas li ti ovaj moj komentar radi nesto je.bo te munib a i ti njega
Ubiparipović :D
sinisa sta?