Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačnije, naveli su da je infrastruktura uništena ratom i da se još uvijek oporavlja
fortaleza...tacno tako
da budemo iskreni, atmosfera u ovim kvalifikacijama nije bila ni bliza onoj prijasnoj.....i B.Polje se jedva napuni. A i sto je ovaj maloprije naveo. Promijenititi vise koju pjesmu, prvensteno mislim na onu "ko ne skace......". Al ostavitte onu "Bosni se radujem..:"
"To put it into context – the poorest country in Europe at the time, with a population of less than four million, a terrible domestic league and infrastructure still recovering from one of the bloodiest wars in history, had qualified for the World Cup by winning every match, bar one."
Još kapiten večeras da zabije,.... neopisivo
Irci se usrali, skontali da ce dobiti po guzovima pa seru already :))
"Navode da su prepoznatljivi igrači u našem taboru Asmir Begović, Emir Spahić, Miralem Pjanić i Edin Džeko." eto, imat' će priliku da upoznaju još naših igrača, između ostalog Đurića najviše! :)
Toooo halide,.. >Ircima paše jedino što je piva 1euro
i ćevapi im pašu :)))
Samo kod nas se navija kada ekipa igra dobro ili vodi, čim malo stanemo svi usute...nije to vidjelo navijanja.
Jesil ti bio ikad na nekoj od utakmica reprezentacije??? Pretpostavljam da nisi,inace se se bi tako provaljivo...Ili i ti samo volis da razglabas o stvarima o kojima pojma nemas
u bez baklji.
Samo da ne pjevaju behar probeharao....KAKVE TO VEZE IMA S FUDBALOM???
Ima s patriotizmom.
TFC RS4, de popusti malo živ bio, imaš li ikakvu drugu temu osim vašeg jebenog srpstva, kladim se da nemaš dvije marke u džepu. Komplekse liječi negsje drugo.
cuj uzasna infrastruktura....pa lako je vama kad su vam svi klubovi u jednom gradu.....
Ja sam da se legalizuje bakljada na stadionima, da se uspostavi standard za neke baklje u bojama koje mogu da se koriste i da navijačka skupina najavi palimo svaki put kad zabijemo go po koju a u 83 minuti ide koreografija i zdravo. I mi onda na Bilinom oko stadiona poredamo, jednu plavu, jednu bjelu, jednu zutu i zovnemo klix da nas z dronom uslika
Bilo bi to super, ali stadion ne bi bio pogodan za raju najmanju i najstariju, kao ni za ljepsi pol, jer nema baklje koja ne gori. A treba raditi na tome da je sport zanimljiv i siguran za svakog. Nista ba ljepse u Eng.Premier ligi nego kad vidis ko sve sjedi na tribinama i skontas kako bi super bilo povesti klinca na tekmu, i da si ono rahat ko oba raja na Old Trafordu.
itish times: To Bosna, to strašno...
nas ne treba da zanima sta oni misle, ipak smo mi bili u Brazilu...
hahahhaha... paor do paora na tribini ... duksevi u istim bojama kao na ekskurziju da su krenuli, cvike i to brze pod reflektorima, zbljohave face na sve to.... nema, primjer urbanih navijača i ultra mentaliteta...
Vama primitivcima ljudi zabranili da idete po utakmicama. Svi vas mrze, mrze čak i Novaka Djokovica (koji to nije zasluzio) zbog vaseg primitivizma i zatucanosti. Vama barbarima je mjesto u srednjem vijeku a ne u 21.