Džeko ušao u 56. minuti
0
Tevez s dva gola "potopio" Stoke
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je nama biti objektivan, ali brate...dok Tevez zabija s 35 metara nas Dzeko ne moze s metar. Ako cemo traziti razlog njegovog neigranja, eto ga. Pa cak i onda kada je dobijao priliku od pocetka, nije ih iskoristio. Izgledao je tromo i nezainteresovano. Da se je u nekim utakmicama barem posteno istrcao i potrudio, svi bi mu zapljeskali. Ovako, zajedno s Torresom, ostaje veliko transfer razocarenje. Iskreno, ne mogu ga prepoznati od kako je stigao u City. Nevjerovatan pad forme. Naravno, zelim mu sve najbolje i uspjeh u Engleskoj, ali bez njegovih dodatnih 100%, tesko da ce on biti zadovoljan, kao i mi navjaci koji ocekujemo njegove golove. PoZZ ljudi
DJEKO DJEKO DIJAMANTU,RUBINU,SMARAGDE,FIBERGLASU,CERADO,JASTUČNICO NAŠŠŠAAAA !!!!
daj boaln sta ste se okomili na covjeka pa proradit ce dzeko ljudi sabur
Ipak, Mancini je rekao da ce ekipu prilagoditi Dzeki sljedece sezone, a za to mu trebaju mnogo bolji igraci od ovih mesara koje trenutno ima - a onom malom prljavom Silvi yebbem staru sto me onako nervira kad se vuce s onom loptom ko prebijena macka i sto nikada ne nabacuje na Dzeku, iako mu covjek uvijek stoji u pogodnoj poziciji da ga zabije glavom. Ukratko - City s onakvom ekipom nema sanse u LP, a to su pokazale i utakmice sa Dinamom iz Kijeva kojima nisu mogli ni prismrditi golu.
Iskreno, mislim da Citijev nacin fudbala nije za Dzeku, i da on pomalo gubi i volju, a i samopouzdanje igrajuci u ovoj ekipi. City sve pokusava po zemlji i kratkim pasovima, i mrvljenjem protivnika pokusavaju doci do gola. Pri tome nemaju lucidne igrace koju iznenada mogu proigrati Dzeku, nego se sve vuce od noge do noge. Dzeko je navikao na njemacki, razantni fudbal gdje nema kalkulacija i gdje se uvijek igra naprijed, pa i visokim loptama koje mu dozvoljavaju da pokaze svoje kvalitete, a to su skok igra i prodornost i snaga u prostoru. Ovako, iako City odlicno drzi loptu u posjedu, ipak je to predugo prije nego se odigra bilo kakva akcija. Protivnici se melju, umaraju, i onda se ceka pogodna prilika da ga neko vec iznerviranoj odbrani uvali. U toj igri se Dzeko uvijek mora izvlaciti i na 40 metara od gola da posluzi kao stanica za dodavanje, uvijek je odlicno cuvan - jer se protiv Citija skoro svi protivnici povuku - tako da je centarfor skoro uvijek barem u sendvicu.
meho pilot.. :)...........lol čuj \"meho pilot\" ha haaaaaaaa
džekin problem je u glavi....nije bezobrazno odgojen,previše je mehak i dok to ne prevlada samo slučajne golove može zabit.Treba dreknuti i sve im po spisku kad mu ne dadnu loptu u for i sl. ,a ne ono ono \"mogo si mi dodat\"...previše fino odgojeno dijete,a takvi u ovom sportu slabo,nažalost,prolaze....nadajmo se pomaku,al nekako sporo i kilavo,trebao bi mu psihološki podstrek,možda malo Ćiru da ga naloži!!!
vas dzeko
Tevez je cudan lik i meni se ne lezi al danas je opet pokazao da je igracina. Steta za Dzeksona sto nece lopta u gol... par dobrih prilika i danas al nista.
Na čemu je se Džeko kao mali najviše volio igrati? - Na kl00ckalici
Yebo Džeku, bolje da su panj stavili. Sreća po njega pa se sezona završava u ljedećem kolu. Jeste li gledali utakmicu i je li ko vidio kako je Delap kopačkom poderao čelo Zabaleti? :O Čovjek ima rez od 10 cm najmanje...
kontas ti idiote retardirani , ljudski sljamu ,tugo golema jado jadni, ako se zanimas za nase obrezivanje pop.usi mi ga pa ces vidjet sto smo obrezani.majku ti idiotrsku kontas baa
y = 2e^2x + 2e^x-12 i (0,5/X+3)=(1/3X+9) Hvala Unaprijed!
Ma nemaš ti glavić mehaga ti si obrezani muslimajmun otpad ljudske civilizacije kontaš . ba
srbine sivi ticu pocesi mehagu po glavicu
Ma dobar je Mehaga, ali je glup...jadan....
hoce tata kupi bananu malom mehici.