Zadovoljan na Etihadu
2
Tevez: Ostajem u Cityju
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tevez: ostajem u Cityju , Džeko: ostajem na klupi...
Yes, super. Znači ode Džeko u Milan i gledat ćemo ga u njegovom omiljenom klubu i jednom od najboljih svjetskih klubova. Novi Shevchenko je došao.
I Tevez i Mancini se.ru pa lizu! Prvo zabar kaze nece ga vise zaigrat, a daje mu prednost nad Dzekom koji trenira i postuje sve, a onaj nosati klempo hagalucio tamo u Argentini. FINO BOGAMI
tevez je poznat po čvrstom karakteru...taj što obeća,to i pojede...
\"Glavni cilj svakog igrača je da...UZME ŠTO VIŠE PARA i zato Tevez ne seri!
Crkni od ljubomore,citava Evropa ga cijeni a uz to 24% Bosne i Hercegovine...
koji si ti kloc al fakat
E da hoce dzeko otic iz cityja, a da city u posljednoj utakmici engleske lige primi gol u 92 minuti i izgubi titulu, samo nebi volio da manchester united osvoji
Treba ovo mourinho zatjerat iz citya,ruzni ker
Ko ide ???
Džeko je ispodprosječan igrač, a cijeni ga samo 23% Bosne i Hercegovine, i to onih dvadeset i tri posto gdje se žene zamotavaju kao sarme.