Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heh ma firgani sve. http://hrkljus.com/humor/sta-ima-jose-mourinho/
HAHAHAHA SPECIAL ONE !!!!!!!
Vozdrica Mourinho . . . nije ti ni sudija mogao pomoći . . . ljudi sa igračem manje ginu i bore se ko lavovi. Zasluženo su prošli, svaka čast !!!
i sve to u utakmici 10 protiv 12
sto niko ne namlati onoga Diegu Costu??!!! Kako je odvratan tip mater mu....
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
ja sam bio uvjeren da ce Chelsea proci.....cini mi se da je Paris igrao bolje sa 10 igraca nego sa 11. Utakmica losa do bola prvih 60-ak minuta. Onda totalni preokret. Nekako sve pocelo sa onom sansom Cavanija.....sve se probudi. Al golcine Davida Luiza...pa nebi je pola njih nako znalo nogom opucati....
Cavani je 30% bolji igrac kad igra u sredini, a ne na krilu. Pokretljiv je i nudi se, za razliku od Ibre koji je cesto prestatican. Osim toga on je ucetsvovao i u defanzivi puno vise nego sto to Zlatan radi. - Da se razumijemo, svi znamo kakav je igrac Zlatan u tehnickom smislu. U taktickom smislu, mogao bi biti puno bolji. Za to je odgovoran Blanc, ali i Zlatan - I dobro ti se ucinilo!
jeste Cavani se vise trudi i u odbrani a pogotovu takticki. Samo bi Ibro dao gol sinoc iz one sanse::))) *bi ga, tu je razlika!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ibrahimovic nije zasluzio crveni i neka su ispali
odavno nisam gledao prljaviji meč
@zunzara garant su obje ekipe kontale: pa necemo valjda od PSGa/Chelsea ispasti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)