Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj Benitez nek bude sretan sto uopste nekog trenira! On ce Terry-ju nesto govorit, pa covjek od novembra nije igrao, sto ga je uvodio ako nije spreman, nije se sam stavio na spisak?!
Bravo Rafo, pored Manchinija najbolji trener u EPL! Terry peMzija, ne uzimaj mjesto mladim igracima, dovoljno si uzeo klosaru jedan praistorijski!
Ovaj Rafa je jedan od najgorih trenera na svijetu. Gdje god je bio trener shebo je ekipu. Potrefilo mu se samo jednom da je osvojio LP, corava koka zrno ubode...