Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RaaTatataTatataTataaTa...
Zasluzio je mirza da pobjedi u ovom izboru
imaju jos 2 kosa pogodena sa gotovo iste udaljenosti al opet drugacije je kad Bosanac pogodi :)
Ti si Mirza ponos drzave! Jos uvjek osjecam zal zbog onakvog ispadanja, ali i ponos zbog borbe koju su pokazali. Ako se i naši "Brazilci" budu onako borili, niko im ništa ne moze zamjeriti.
Mala informacija za one koji hoce da glasaju: link zahtjeva da ste prijavljeni na "Facebook" i link je takodjer pun virusa tako da savjetujem da se pazljivo odnosite prema ovom glasanju. Ja sam glasala, ali sada imam problema sa racunarom. Moze li mi neko pomoci?!
jao kako si ofirna cuj virus ahahahah, ja ti mogu pomoci malo manje xxx stranica a više edukacije o informacionim tehnologijama... hvala.
mogu ti ja pomoci ... samo reci gdje zivis i budi sama kod kuce
Mirza, legendo naša!
Znajuci nas, Mirza uzima glat prvo mjesto na ovome :D, ajmo glasat ;)
https://www.facebook.com/FIBA/app_219651458217787
https://www.facebook.com/FIBA/app_219651458217787
PRIKAŽI ODGOVORE (2)