Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
˝List podsjeća kako su Bosanci godinama bili na rubu 'loma živaca'˝ - ovo su fakat uboli
Što jest, jest :D
nije na odmet spomenuti kako je Vrsajevic od trece hrvatske lige u roku od tri godine postao reprezentativac BiH i najbolji desni bek na svijetu.
Samo timski duh, džaba pojedinci.
Pa logično :D Nije tenis :D
Jel to samo s Meksikom dogovren prijateljski mec u junu? Sta je s ostalim ekipama, treba nam bar 3 ili 4 prijateljske do svjetskog? Sta rade oni iz Saveza?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ponos nase zemlje
NisteZnali.com sve o svemu.
sve i jedna nogometna ekipa sa balkana je prosječna, nema tu moćnih ekipa, to su ekipe koje u trenutku nadahnuća mogu pobijediti svakoga, ali i izgubiti od svakoga...
prc prc......
www.sarajevo365.com budi ono što jesi
Kakvi bi bili, da svi Bosanci igraju za BIH ^^ Doce i to vrijeme...
HAJMOOOO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
budi ono što jesi www.sarajevo365.com
Budimo realni, dobili smo relativno laku grupu (Grcka nosilac?!), i imali smo srece, tj Pape je imao srece, realno on i nije neki trener, postujem ga kao igraca, ali kao trenera manje vise... Bilo bi lijepo da nas Vaha preuzme poslije SP-a! BiH u
Zmajevi su ukrali vise igraca drugim reprezentacijama nego ijedna druga ikada. Prema tome, BIH je kosmopolitksa reprezentacija u kojoj ima i Kanadjana, Amerikanaca, Svicaraca, Njemaca,......
u pravu si! Svi imaju neka kanadska, americka, svicarska i njemacka imena!
Ne mozes ma koliko se trudio umanjiti uspjeh prvenstveno bosnjaka da plasiraju ovu nesretnu zemlju na najvece svjetsko takmicenje uprkos naporima dva najveca naroda sa prostora bivse yu da se izbrise i BiH i Bosnjaci snjom. Uzivaj u vlastitom porazu sobzorim da si na strani zla a mi cemo da uzivamo u nase najvecem uspjehu. Nas uspjeh nije samo Brazil i cinjenica da smo prezivjeli i jaci nego ikad vec da vi zohari morate viriti na nase portale i sekirati se zbog nasih uspjeha. Zoharil. Mene vasi portali kao ni vi ne zanimate.
U fudbalu smo napredovali sad je ekonomija na redu. Ima dosta uspjesnih firmi ali su nam politicke partije ODRON samo takav.
meni je čiro jači. safet je najbolji balkanski fudbaler ikad- trener vaka nako. više sreče nego znanja.
Sagni se Papetu.
pape ubleha. unisti nam svetinju
Od svega, najvise su pogodili "Susic ima SRECE..." jer da nije usla ona Hajroviceva bomba sa 140m, sad bi i on i Svrsajevic bili proslost, a Brazil pusti san.