Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj Asmire ziv bio :)
Nemoralna ponuda. Asmir zaslužuje zabetonirano mjesto prvog golmana gdje god bude branio.
Drag mi je jer je naš,...ali realno,,forma mu je lošija od prošle godine,,..bilo koji veći klub ima "zabetoniranog",..i on je svjestan da se mora boriti,,ovo mu je dobra ponuda,,ako je istina,,,
i meni je drag jer je nas i volio bi da brani u Realu!!! ali realno gledano, nije samo da mu je godina losija bila vec je kao golman (pogotovu sa strane nasih medija i navijaca) totalno precijenjen! nije los, daleko od toga, mozda moze i u bolji klub nego sto je Stoke, npr da igra Ligu Evrope itd.....ali momak je po evropskom standadru gledano solidan prosjek. ni manje ni vise. istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mou, de mu onako usput ponudi da otrese zenu.
Bolje je bilo gdje biti prvi golman nego u Čelziju drugi.
Ni slucajno ne idi nigdje gdje ces grijati klupu pa taman te placali vise od Ronalda.
Hvala Mou i dovidjenja!
Suplja novinarska, nista od ovoga
Nemoj Bega kod onog smrada.
Maurinho je cigan. Nema respekta prema svojim igracima, a tako ni prema bilo kome drugom. Gdje to jos ima da trener ponudi jednom vrhovnom golmanu kao Asmir da bude zamjena?? Samo kod cigana kao sto je murinjo... jest papak, ne mogu ga organski
Samo nemoj Bego da te naši novinari i mediji prodaju.Koga su oni sve prodali i koje sve inerese pokazao za naše fudbalere to je nevjerovatno.Legendo ti zaslužuješ najbolje i ne sumnjam da ćeš uspjeti da napraviš dobar transfer.Ne kao drugi golman već neko ko sa gola neće silaziti jer to zaslužuješ.
ma sta rece
Begoviću je bitnije da se vrati na vrata Stoke -a,,jer ako je istina da će biti na klupi sljedeće tri ,,sumnjam da će mu cijena ostati ista,,treba podršku i od selektora i NS/FS,, jer nas čeka teška utakmica sa Izraelom
Stani malo: ako je sjediti na klupi, onda bolje na klupi Chelsea nego Stoke-a.
nemoj! u Chelsea-u ces ostati drugi jer Courtois je trenutno jedan od tri najbolja golmana na svijetu sa velikim sansama da postane i najbolji za koju godine ili dvije.
Ove teme su mi inače najveća briga u životu; gdje će Begović ili Džeko, koliko će uzeti Bale ili Suarez, koliko milijardi će zaraditi FIFA, šta je rekao Mamić...poslije religija, najveći opijum za mase glupaka.
pitam se sto citas a jos vise sto komentarises onda ako imas "toliko" bitnijih i boljih stvari da radis ?!
Ko je rekao da čitam? Svetska manipulacija bogataša koju fukari skreće pažnju i bombarduju nas naslovima, svaki dan neka utakmica, milijarde se obrću dok svjet gladuje. Uđeš u kafić, utakmice, otvoriš novine, ko je koliko zaradio, kladionice na sve strane...sve je smišljeno na uzimanje novca fukari za interese 0,1 % populacije. A šta ću komentarisati nećeš mi ti određivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve ljubitelje fudbalske igre i one koji nisu imali cast da odrastaju uz maestra sa loptom, IL FENOMENO, Ronaldo Luís Nazário de Lima! Svaka cast i Mesiju i C. Ronaldu, ali ovog covjeka kad gledam meni suze na oci krenu. Uzivajte! https://www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ
Cast je Celziju biti I drugi golman!
nešto poput onog Delača