Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbm im sunce cigansko preprodavačko i onim a koji njima prodaju po 100-200 karata... da Bog da im za lijekove trebalo.. karte su i onako preskupe za većinu..
imAo sam namjeru otici na tekmu ali sada nit zelim, nit imam para da dadnem nekom levatu 40KM vise samo zato sto ima stelu i sto je dobio karte ispod pulta!!!
Evo vam karte na piku ...:)
STA TI KARTA ZNACI U ZENICI ??? Znaci da mozes stati u redi, al ne znaci da ces uci i na stadion. On je smijesno, vise reda ima na koridama, nego na i oko stationa. Fuj...
neka niko ne kupuje karte od preprodavača, i tako nekoliko utakmica kada od njih niko ne kupi kartu, malo će oni razmisliti da li će preprodavati ili ne.... naravno i policija ih treba pratiti... uglavnom krvi su oni koji kupuju kartu od preprodavača, njih ganjajte....
Lutvić i ogromno iskustvo!!! Sine, napravi online aplikaciju za kupovinu karata sa prethodnom registracijom
alooo šabani,što igrate u zenici,što ne igrate u sararejvu,oli nije veći stadion?
Alo bosanski levati, pa kaj niste ranije otici mogli po tiketice? Mrzelo vas?
Jedna si jedina .... hahahahhahahhahahhahahhahhahahahahhaa
ja sam licno u savezu od Salema Prolica kupio 7 karata za utakmicu BiH portugal i vidio da imaju jos 250 karata na kojim pise NE DIRAJ a po novinama pisalo kako nema karata
evo jedan dozivljaj u vezi ulaznica.kad je igrala BiH i Danska na Kosevu ne znam koje godine,kad nam je trebala pobjeda da idemo na prvenstvo,nije bilo ulaznica na dan utakmice nigdje kupiti,kod tapkarosa cijena i do 200 maraka bar su tako u medijima javljali,sat vremena pred pocetak dvije ulaznice smo za sest maraka kupili.hocu da kazem da se ne zalijecete molice vas da je kupite cak i nize nego sto kosta.
Digne se prasina kada neko na kartama zaradi par kmćića, mozda je to i nekome za hljeba, a dok politicAri kradu i mafija vlada onda svi šute ! a ove sto s kartama rade naveliko po 100-200 njih treba revizirati
eh da ste \"navijaci\" pa da fino odete prije utakmice i otmete karte tapkarosima, i podijelite raji...
Treba proglasiti nevazecim a odstampati nove i drugacije -- Jedna osoba moze kupiti najvise 5 karata .?? Karte su Prejeftine treba ih povecati na 50 Eura bilo koja -- dodu majmuni naprave belaj i bosna plati 30.000 Eura kaznu uvjek u minusu .
Vec sam pisao na mnogim stranicama svoj slucaj i zaista sam razocaran savezom. Ljudi odem u 11h u Zenicu nema karti,ko kaze da su se prodavale 2 dana laze. Kazu na kupikartu.ba da kupim,a vec 5.10. pisalo da je rasprodano ! Dolazim u Kakaknj,zovem pitam ima li,kaze mi teta ima u 15:30 prodaja,pitam je koje su dosle,kaze imas sjever,jug zapad...ja dolazim u 15:36 nema karti !? Pa halo 6 minuta prodati 200karti prodati ? Zovem Visoko covjek mi govori nema,ali ne vjerujem da ce doci. A prije toga da dodam,da sam isao ujutro na stanicu u Kaknju 2x,zvao 10x. U savezu su nam lopovi,sakrili su karte i cekaju ishod utakmice u Grckoj,karti nije prodato ni 50% jer shvatite malo pa nije Engleska,Portugal,Njemacka vec Litvanija ! Proslu tekmu tapkarosi nisu mogli zaraditi,pa ce zato ovaj put dobro lovu zgrnuti ;) Sram vas bilo iz saveza za nenormalizaciju !
Svako je mogao doći do karte,ja sam u utorak u 08h kupio 5 karata, za svoju ekipu, u poslovnici Transturista u Tuzli.Nije bilo nikakve gužve,samo je trebalo htjeti.
Sarajevo sa četiri opštine ima jedva 300 hiljda stanovnika. Pusti Hadžiće, Trnovo, . . . Ilijaš je bliže Visokom, nego Sarajevu. Neki dan sam bio u Sa i sa frendom sam komentarisao da su zgrade, ulice, . . . ofucane. Prosjaka, sitnih lopova, džukela na svakom koraku. Pričate o svom gradu kao o nekom čudu, a ista rupa kao i Tuzla samo što je veći grad sa par novih objekata.