Potencijalni protivnici u baražu
0
Svi žele Grčku, a oni znaju igrati na rezultat
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buranijo, ima Portugal da vam napravi novu rupu na guzi..... nego kupite nove televizore pa gledajte orlove kako deru sljedece godine na velikim ekranima....
milose samo potvrjujes kolko si zaostao. Mislim da je tebi ovdje fazon samo da nesto napises pa iako nema smisla boli tebe...Tesko ti je jer npr. da odes negdje a imas BIH pasos tesko ti objeasnit da mrzis Bosnu a njen si stanovnik a vjerovatno ti je i cjela familija, zato ovdje svoje frustracije iznosis. ma i da je ostala ta SFRJ ti bi i dalje bio neki seljacic iz nekog sela koji je et doselio u Banja Luku poslje rata..
Portugal
Dobili smo portugal....
Pa prošlo je 14h, gdje je vše ta informacija o protivniku u baražu??????
@valter koliko god ti htio nesto dokazati sa svojim komentarom samo si potvrdio da \"bosanac\" ne postoji (recenica \"..a i tada si NAM sumnjiv\"). Ako smo obojica \"bosanci\", ko sam to ja, a ko ste to vi?! @dimne13 nemoj bogati govoriti o zajednistvu i ujedinjenju navodeci primjer Istocne i Zapadne Njemacke, jer da je vama iz Sarajeva do toga bilo i sada bi postojala SFRJ. Sami ste htjeli razjedinjavanje, pa evo vam ga! Ne bih dalje o tome, oticemo previse vam teme baraza za SP
Asko ako vec koristis rijec LAHKO da bi smo prepoznali da si musliman odrastao na selu mislim da bi se trebao zvati HASKO.?
milose bosanac si dzaba ti sve to...samo da si malo pametniji skonto bi ti to.. al hajd dobro razumijem te nisi ti kriv neg je kriv sistem ovaj danasnji koji te hrani informacijama da si neciji drugi a nisi nas. al tako je bilo West and East Germany dok se ljudi nisu opametili i ulozili u obrazovanje ..nadam se da ces i ti
Za papka Milosa iz Banjaluke: Mojne se provaljivati, pametniji si kada sutis, a i tada si nam sumnjiv. Ne mnoze nam niko nista, jaci smo od sudbine... Vidimo se u Africi, pa ti je bolje da kupis sal i zastavu zemlje u kojoj zivis, jer te u tvojoj Srbiji zovu Bosanac. Samo posto ti nemas mozga to ne kontas!!!
nemoj majke ti da nam je plijen samo Spanija
ma svejedno ko će nam doći, još malo pa ćemo i to znati pa da se možemo spremati nek nam je sretno
i niko od njih ne bi volio nas. dakle svejedno koga cemo dobiti.
Ja cu ovo samo sad reci i vise se necu ponavljati, nasi momci su nas vec dovoljno obradovali i ako nas jos sad obraduju u doigravanju pa odu na SP tim bolje ako ne opet im svaka cast. A svi oni koji nam zlo misle o ku**u nam vise!
@ispadamo pa ti si vec odavno ispao koji pesimista? zaista bi bilo najbolje da te svoje izjave zadrzis za sebe.
Koga god dobijete, ispadate garant! Prolaze Francuska, Portugal, Rusija i Irska