Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penal 100 %, nije baš čist ko onaj Željin protiv širokog ali penal je penal!!!
jadan chelsea..pokradose ih protiv barce s nesviranjem penala i sad opet..
aj ne dipr ceh..ti ga odozgo prvi nisi vidio...!!!
anceloti otkaz dadni i pojacat ces čelzi..smijesna je ovo ekipa ulazu velike pare a nigdje ih nema,a ni man.utd nijje bio nista bolji sinoc sve nazor.
Tores dosadio sudiji sa glumom pa covjek vise nije ni gledao na penale.. Ko veli ko iihh J..ebe nek glume... Tores je kriv za sve... Drogba je za njeg kralj
ceh sad zapjevaj onu od ljube:\"placite samnom jesenje kise\" :D:D a sto nisi pricao kad ste pobjedili mancu 2:1 ko je tad bio pokraden...
Iako nisam Chelsea navijac, penal je bio k\'o suza i nekontam u sho je sudac gledao. Valjda je trebalo slomiti nogu Ramiresu pa onda da svira penal.. A evo i Rio svojom izjavom potvrdi da je bio penal, indirektno!
Viva John Terry, viva John Terry, could have won the Cup, but he fucked it up, Viva John Terry !! GGMU !!
uvek se ovi igrači chelsea žale na nešto.. pa jbt što ne pobjedite kao real il barca.. pff, pa se ne bi trebali žaliti.. bože ja kluba, ja igrača majko draga.. po meni nigde penala, lik sam upao.. chelsea je ništa od kluba! bzz!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ligaprvaka/clanak/110331026 \"U zadnjih nekoliko utakmica protiv Chelseaja smo imali užasno suđenje. Zato moramo biti oprezni da nas ne uhvati paranoja. U posljednjem dvoboju smo igrali iznimno dobro i nismo zaslužili poraz\", poručio je Ferguson i još se jednom osvrnuo na kaznu koju odrađuje.\"
Nisam vidio jadnijeg tima u prvom poluvremenu pokusali su dosadom da daju gol kruzeci oko 16 ... ali kada carlo izvadi drogbu umjesto torresa i ubaci anelku pa chelsea nije htjeo pobjedu ... sada se vidi kada im ne sudi engleski sudac kako chelsea pobjedjuje ... zivio najbolji napadac Torres samo tako nastavi GGMU
tores kloc dzeko dijamant
ma daj ne prdi cech, MAN UTD glory glory naravno da ce proci dalje hm pa ko drugi neogo MAN UTD
Ma nek ispadne čelzi, al kako će Real ili Barsa zigovat Cunt Utd. Ma to će da bude pornić!
shit club no history!!!!!!
\'ta ce Cech i Celski, navikli da im u engleskoj FA sredjuje penale i golove iz ofsajda protiv Uniteda.