Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dok su Finac Nokia i Koreanac Samsung pomoćni sudije.
Dino (Mehmed) Mujkic : Sta znaci to multimilioner? Jel on sad ima milion ili nema?
Ne znam ko ovog supka forsira, ali do sada sam gledao 5-6 utakmica koje je sudio, i ne mogu se sjetiti da sam vidio nesposobnijeg suca. ne grijesi namjerno i ne favorizuje, to je jasno, ali svaka odluka mu je diskutabilna. Rijetko nesposoban sudac.
najgoraopcija sudije
ma sudija il Spaha jedan od njih dvojice che nas s*ebati garant ko da gledam😂😂😂
Teško se nama kad nam još uvijek igra taj smetljar . Bilo je šamaranje i crveni karton , pa je bio autogol , sad je na red došao penal .
Treceg nema da nas izlevati.
Ja rekoh Sven Joran Erikson, kontam otkud on sad...
Jel to onaj što nam je poništio čist gol nakon što je razmišljao pola sata i pod pritiskom Rumuna i što je u samom finišu dosudio penal protiv nas da nam upotpuni debakl ?
nebitno ko sudi ako odigrate dobro napad i nabusite ih cistih 3:0 i jace nema tog sudije koji ce ih spasiti Sudija nije kriv nista.ako si favorit dokazi to i daj srce na teren a ne nakon svake tekme izjava selektora:odigrali smo dobro sreca je bila na strani protivnika jos je bodova u igri pusti tu suplju.
@bosnian1946 Naši navijači konačno treba da zauzmu čvrst stav i da upozore selektora i manekene DA IM JE OVO ZADNJA ŠANSA , NEMA I NE ZANIMAJU NAS NIKAKVI IZGOVORI , HOĆEMO POBJEDU I ZALAGANJE ZA DRŽAVNI DRES !!! Previše smo mi strpljivi prema njima , a znamo kako nam uzvraćaju . Njih ne interesuje reprezentacija , oni dođu u Bosnu da malo odmore od klupskih obaveza , obiđu familiju , prijatelje , odu na gostovanje malo turistički da posjete tu zemlju i ćao .
dosudi jedan slobodni oko 20 metara i od tebe dosta