Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su reprezentacije!! ovoga se ja bojim...mi se ne bi vratili kad bi gubili 2:0 (1:0 mozda, ali 2:0 ne)... odmah se nekako izgubimo... i igru, i samopouzdanje.... a, ovi na gostujucem terenu se povrate gubeci 4:0 (CETIRI-NULA)! u sred svabije.... tako se igra, do kraja... E, to ne znam jesmo li mi ikad polozili... Trebace nam dosta snage ( i fizicki i snage uma) protiv grka...
U jednom trenutku prolazi 80 posto tiketa raje, 10 minuta kasnije prolazi 2 posto tiketa raje. :D
ibrakadabra :)
\'\'Farski Otoci - Irska 1-4 (Hansen 68 / Wilson 46, Walters 53, Justinussen 73-ag, O\'Dea 88) Tabela: 1. Njemačka 10 (4 utakmice), 2. Švedska 7 (-1), 3. Irska 6 (-1), 4. Austrija 4 (-1), 5. Kazahstan 1, 6. Ovčji otoci 0 (-1)\'\' \'\'Ovčji\'\' otoci???
Švabija je na skroz drugom kraju Njemačke od Berlina ;)
\'\'Njemačkoj je ovo prvi put u historiji (u 5 utakmica)\'\' ?????
@Nodi,\" namjesteno\" ? objasni onda sto su njemci popusili tri zuta zbog zadrzavanja igre.Mogli su svabe da popuse i peti . Bravo Svedska.
Presudio je njemački mentalitet Šveđana
Svaka cast svedjanima.
\"Decki dosta zahebancije, rekao sam X\"
Farski otoci - Ovcji otoci ?
Dragi moji svedjani moramo imati mentalitet kao oni i boriti se dok sudija pistu ne strpa u dzep....
pa vratili smo se nakon 1:0 protiv latvije
4. Austrija 4 (-1), 5. Kazahstan 1, 6. Ovčji otoci 0 (-1)
OVO kralju OVO je namjesteno!!!!
SVI GOLOVI NA 4 fudbal .com