Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slijedeća utakmica reprezentacije srbije i kosova
Ii šveđani zajebavaju ove srbe lol
Eto na šta je spao Bosanski futbal,prvo Široki Brijeg ima bolji stadion od Sarajevskog pa evo sad će i kosovo imat bolji... Stalno imam osjećaj da je glavni grad potkradan a ovi mali hrvaCki gradovi profitiraju i bogate se,ljudi jeste vidili neki dan na drugim forumima izašlo kako najkvalitetni život (najbolje se živi) u Širokom pa Sarajevu pa u Banjoj Luci,sad neka meni neko rekne da je to normalno,upisite sami na netu i procitajte (u svim susjednim zemljama najboljje se živi u glavnim gradovima)
@jedaj i jesus..kakvi kreteni... ali hajde, zbog ostalih.... svedjani, koji su to glumci..sad kao oni ispali veci lafovi.. rado bi da su i dalje najdemokrati, a u stvari su 0, mrak im udario u glavu , isto kao i albancima.. albanci zauzimaju geografski i demografski fantastican polozaj, pogodnan za razvoj svakojakih dobara, ali , mada starosjedioci, oni jos ne vide gdje su, samo vide gdje bi da idu preko granice...hahaha
koji suc, sad ce opet neki genocidni Smrdin da zbode nekog svedskog premijera, ministra, ili bar upravnika komunalnog...ne bi im bilo prvi put... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/273868/Srbin-ubio-svedsku-ministarku-zbog-mrznje-prema-politicarima
pa informacije radi Kosovo je odigralo par prijateljski utakmica sa nekim timovima iz Svedske zahvaljujuci svojoj dijaspori u Svedskoj. Oni cijene svoje i vole svoju dijasporu a nisu kao vi ! Druga informacija : kapiten Kosova je Raskaj ,albanac, nastanjen u Svedskoj . E. Bajrami je albanac sa Kosova a igra za Svedsku. Inace u 1ligi Svedske ima vise futbalera porjeklom sa Kosova nego svih ostalih zemalja sa Balkana.
Ovo je ono zapadnjački laganini zguza, humanitarci da pozdave Nikolića i jurišnike Beogradske :))))))))))))
hahahahah
Ata ćivša kalamoći.........
haha prc
sljedeča PRIJATELJSKA utakmica Sbije se igra na domačem terenu Kosova, haha koja ironija
Šumadija Dobro je ba sandžaklijo nisam te prepozno!
heheheh bas fin gest svedjana respect :) jos da srbi izgube i taman :)
Dzaba im stadion kad nemogu da igraju u bilo kojim kvalifikacijama
Finale Qatar vs Kosovo
bolje smeće dati šiptaru, nego zagaditi svoju zemlju. čestitam šveđanima na humanosti.
Umjesto da platimo demotazu cijelog stadiona, dajmo sipatarima da ga rastave i jos ga uklone daleko od nase avlije. Oni su ionako vjesti u tim smecarskim poslovima. Vidite da nemaju sta da rade pa nam prodavaju drogu po ulicama. Pozdravi iz Malmo. Svedja Glup siptar/bosanac/hrvat/ sta god: Dajte svo to smece ovamo. Kod vas sto izadje iz mode kod nas tek dolazi. Pametan siptar/bosanca/hrvat/sta god: Gonite se sa vasim stadionom i vasim reflektorima u tri lijepe stolice koji ste napravili po vasim standardima pa ih namecete nama, da bi nam mogli uvaliti robu toboze po vasim prihvatljim standardima.Da su vam dobri nebi vi to poklanjali sigurno. A mi cemo stajati i navijati za nase dok ne napravimo nase stolice, nase reflektore.