Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice, TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERMO ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA, tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU DOK GOSPODARAI NE ORGANIZUJU KRV,AVE igre, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE_
dobro onda navijajte za BiH...:)))))))))))) fanaticosi hahahahahhahahah
Ja sam da vas obavijestim da sam ja retaridirani bogalj.
Radno vrijeme do 16h!(:
Na ceremoniji je poluprazno al je za utakmicu stadion bio pun
ona dvojica sa seste slike su guzili moju fatu.
sto lazete, stadion je bio polupun
care moj ne znam kad sam zadnji put klikno na sarajevo-x a da me ne doceka neka negativa na sajtu! World Cup je poceo i spektakularno je!!! Viva AFRICA!!
šaćira nasla nekog nigera sa toljagom
neizdrzljivo@ ...idi hvataj se motike ljakse ! SRBIJA!!!!
Đe Šakira?
Ovi niggeri su male mace za pitarsku gamad, do sad bi pitarcici vec uletili u teren i prekinuli utakmicu.
auu sto ovi trube xD
Nije ni prva utakmica zavrsena, a nasi javni emiteri se vec posvadjali. Na RTRS iskljucili zajednickog komentatora Marjana Mijailovica i stavili, kao rjesenje Dragicu Co(r)sovica. A Cosovic, onako bas kolegijalno, na pocetku prenosa rekao kao \"promijenili smo komentatora na poluvremenu po yahtjevu nasih gledalaca\". A jesi ispao covjek Cosovicu, svaka ti cast. Cak i da je istina da je bilo poziva, da niste izmislili, ima nas u Banjaluci koji volimo slusati Marjana i HOCEMO njega da pustite. I sta sad, gdje su zavrsile pare od moje pretplate, da placam 2,3 komentatora?! Bezobrazluk! Ali necete ni vi vjecno sa tim fasizmom.
pa pobogu imal ko da makne ovog drogiranog mihajlovica sto komentarise na SVA TRI KANALA, drzavna ftv i rtrs pa pobogu ljudi ovaj je dibidus prolupo ne mozes nigdje okrenut sve on isto dusko dugousko u crtanom o stevi a tek mu glasa pubertetskog ,oooooo pa hocel ovaj mi skakat cjelo prvenstvo po zivcima? pa ebo i prvenstvo i afriku i sve