Van Gaal igračima
0
"Sve ste upropastili"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goal.com : Van Gaal made a bid for bosnian wonder central defender Kerla,Van Buyten plus 3 milion euros :).Amar Osim said that Kerla is not for sale at any price.:)
@ pravopis: \"Pisi kao sto gvorois, citaj kao sto je napisano\" _____________________ Nauči pisati, pa onda savjetuj druge.
@ pravopis ma najedi se g0vana Turska je nasa matica!
Zasto je u Sarajevu odbaceno Vukovo pravilo \"Pisi kao sto gvorois, citaj kao sto je napisano\" , pa se nazivi stranih gradova pisu u originalu, kao u ovom slucaju Mehengladbah? Da li onda treba pisati i nazive kineskih ili japanskih gradova njihovim pismom? Pozdrav Sarajlijama koji se ne odricu svog pravopisa.
@Bavarac: Ha ha, Fexe provaljen si. Reko sam ti ja prosle godine, da nema nista od njega. Ono sto su dosli prosle godine do finala mogu zahvaliti Robenu koji je masina veca od Messija, kad nije povrijedjen. Zayebali su se sto nisu prodali Riberya kad ga je Real trazio. Mogli su uzet Snidera i jos para i kupit sebi fino jos 2 stopera iz Italije. Nesto cisto sumnjam da bi Chelsie prodao Baneta.
Sama njegova odluka da ne pojacava ekipu je dovela do ovoga. Ima dva kloca u odbrani ( Van Buyten i Demichelis) a lijevi bek kao da i ne postoji. Ako zele da naprave nesto u Europi i Bundes ligi, dok jos nije kasno evo im prijedlog: Adil Rami i Branislav Ivanovic na mjesto stopera a lijevi bek Fabio Coentrao. Na gol dovesti Lorisa i to je to. Eto SA-x na vama je da ovo proslijedite upravi Bayerna, znate njihovu adresu predpostavljam, mozda me i poslusaju :) !
Pipi je\"bem staru u pakas...
Davno sam ja govorio da ce ih urpopastiti ko i Barcu, eto to se i desava, lik jednostavno ne zna voditi vece klubove, ali sa torpedom mozda bi nesto i napravio ko i sa \"malim\" alkmarom. Fa.s.i.stima iz bayyerna borba za opstanak sa Gaalom sigurica.