Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pape bi bio zadovoljan I kad bi rezultat izvlacenja bio nerjesen ishod...
wels BIH albanija farski otoci moldavija i andora NEMA DALJE HEHHEHE SRETNO..
ja klixa i profesionalnosti hahhaha...cuj grupe sa po 4 ekipe ..to samo na klixu ima
treba referendum da vidimo sto nema hrvatrske............
SP ne treba igrati u Rusiji jer su opasno društvo i je.beni šljam koji vrši agresiju na Ukrajinu, podržava srpske teroriste i secesioniste u Bosni i blokira pomirenje u zajedničkim institucijama svjetskih naroda.
Ja ne mogu naci Hrvatsku ovdje... a 7 grupa po 4-5 timova..a izvlacenje iz 6 jakosnih grupa...??? ne znamo kako al aj...
Hrvatska?
Skupine nositelja europskih kvalifikacija za SP 2018. Skupina 1: HRVATSKA, Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska Nasi mediji slucajno izbacili hrvate hehe
HRVATE KAZNILI HHEHHE
iz prve rumunija, vels i portugal, iz trece sve osim srbije (ne sto su sportski bolji, nego sto bi opet bilo sranja na utakmicama) i svedske, i ima da se borimo za prvo mjesto..