Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE LI JE MILE??? ;-) AAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!! :-D :-D :-D
eddine...ti si kralj....moj si idol...ii utakmice sa belgijom...dokazao si se da si najbolji...nadam se da cete tako nastaviti, ne samo ti....nego cijela reprezentacija...vi ste najbolji, i znate to! Sretno u Africi...nadamo se pobjedi!!
Mile jesi li uzivao dok su nas \'\' razvaljivali\'\' Belgijanci? Ne mogu da vjerujem kakav si ti idiot od muskarca. Ako ti nije drago zbog rezultat reprezentacije zasto si na ovoj stranici? Vjerovatno si komleksas pa ne zelis niciji uspjeh jer tvoja djevojka ako je uopste imas bali za takvim mladim i uspjesim momcima. Uostalom idi na stranicu Partizana pa tamo ostavljaj svoje komentare, ovdje nacionalisti i idioti nisu pozeljni, sve sto vise zelite da nas gurnete pod zemlju mi sve bolji. nadam se da se ostali slazu sa mojim misljenjem. Pozz svima
dzeko dijamantu bosanski
Dzeko mogu samo reci da si majstor carobnjak prav nista vise..
Mile, Sipu ga loma! ,,... sa dvije ruke.
@ livno kao prvo livno je u bih. to je svim poznato kao drugo zasto posjecujes ovaj portal,i zasto te interesuje bosanski fudbal,kad sam sebe nazivas hrvatom. kao trece,sto je tebi najgore,jest to da ti na licnoj karti itd. pise BOSNA I HERCEGOVINA kao cetvrto nije istina da samo trecina navija za bih.ako mislis da hrvatska ima svoj entite... izvini al nema ga niti ce ga imati,ja sam poznajem hercegovinu i njoj znam da zive sva tri naroda...evo ja sam bosanac i hercegovac pravoslavne vjeroispovjesti i sto me neki svrstavaju u srbe,grijese!i ja navijam za bosnu i hercegovinu i uvjek cu,jer sam se ovdje rodio i ne bjezim od toga.
E Mile koji si ti pesin.............
Džeko po 118. put nije rodjen u Doboju, nego u Sarajevu...kad već kupite informacije iz raznoraznih izvora, provjerite njihovu ispravnost. A mILE, mali livadar, idi predji Drinu, pa u Rumuniju i gledaj kako Rumuni deru SerVe (sluge), mada sumnjam da imas i za karte, a kamo li za prevoz. poz bosancima, Bosna uzima ovo garant.
@Mile The Kid hahaha, ti si najbolji. ma dodzi u zenicu i sjedi u prvi red. dabogda ti bosanski zvJezdan(a ne srpski zvezdan) pljuno u tvoje fasisticko lice.
imaš li šta poručit ovim što te teraju u Vrapče?
Koliko vama Bosnjacima tesko bilo,BiH igra samo za vas i za nju navija manje od trecine teritorija ove jadne drzave...Hrvatska mati me rodila,hrvatska zemlja othranila,Hrvat sam bio i Hrvat cu ostat,zivjela Hrvatska...p.s.Livno je hrvatska zemlja,za one koji me tjeraju u Hrvatsku...
hahahahaha....tako je!!! Belgija nema sanse protiv nase borbenosti, patriotizma, mladosti i selektora da prodje kao pobjednik!
hehe čuj mileta šumnjaka
Sine Mile vrati se u svoju šumu iz koje si i izašao te gledaj parenje međeda uživo a nas kulturne i normalne ljude ostavi na miru da uživamo u igrama naše reprezentacije