Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi isao prenos kad klub planira da ce od prodatih ulaznica zaraditi cca. 10000KM, a ako bude prenos maje ce ljudi doci na stadion i onda je zarada duplo manja.Pa kad ekipe dobiju ponudu da neka tv prenosi njihove utakmice oni skontaju koliko ce zaraditi od prodatih ulaznica i tu cijenu lupe tv kucama, a tv kuce nemaju tih para i zato nema ni prenosa na televiziji.
Bolje da niko ne vidi tu bruku...
igraj Sarajv´o igraj i pobijedi
svi na Kosevo
Takve situacija je uveliko i do klubova.
bravo majstore, nisam pametniji komentar procitao ima 3 mjeseca
za koji k... plaćamo pretplatu?! imamo javni servis koji je u ravni s javnom kućom! ovi naši jadni klubovi jednom izađu u Evropu, a ovi nisu u stanju organizovati nijedan prijenos. Hajd što nema prijenosa s gostovanja, ali zar je problem staviti 3 kamere u Široki, Mostar, Sarajevo? Zrinjski sinoć igra pretkolo Lige prvaka, a nama puste film?! Sve to treba nogirati, pa nek se negdje drugo igraju televizije!