Spisak igrača za Bjelorusiju
0
Sušić pozvao Begovića, golman Stokea dolazi
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ELVEDIN VARUPA - ČOVJEK KOJI TREBA DA DOBIJE POZIV NAKNADNO. ZABIT ĆE GA BJELORUSIMA SA PEDESET METARA KO SKRETNIČARIMA SA USKE PRUGE. PAPE REAGUJ!
SAFET SUŠIĆ PAPE - LEGENDA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO
da nam je još jednog veznjaka x:D
:S joooooj Begović! Al\' njega mogu preboliti, al\' Zec?? :S
Pape kulturan, fino obucen zapad ostavio traga..... Da hoce akobogda i ti rezultati doci pa da legne sve na svoje. kako god ipak mislim da bi se sa susicem trebalo imati strpljenja jer dobro i dostojanstveno vodi tim i predstavlja drzavu! Za dobro raspolozenje bi predlozio citaocu da ode na you tube i pogleda Papetov hat-trick gaucosima!!!! F O R C A B O S N O!
Jasdna ta vasa reprezerntacija,poderana ko stara vreca....
Hajde ljudi malo svako po par maraka (dolara) da se Susicu kupi novi sako i kosulja. uvijek je u istoj odjeci.
Sušić pozvao Begovića, golman Stokea dolazi @@@@@ poslace Sorensena
Bjelorusija je vještačka i izmišljena država. Sve je to bila nekada lijepa i velika Litvanija koju su pravoslavci iz Moskve smanjili.
Ćiro , vrati se! :(
Raja ja se najdublje izvinjajem tek sam sad mi iz rezije javljaju da je nas ponos Bosne ponosne Asmir Begovic jedan od najboljih golmana u Engleskoj ligi Ta ce hasagic...
burza jes ti onaj sto je danas skako po autu i sutno trajvandjiju napolje?
Popularni Vedo :))))
begovic mujdza spahic pandza papac rahimic salihovic pjanic misimovic lulic dzeko
neka Begovica dobar je on - c i j e n a t o r. b a
Moj sastav bi bio: Begovic Mujdza Papac Spahic Lulic Rahimic Salihovic Misimovic Medunjanin Pjanic Dzeko Pjanic je bolji kao poluspic od Misketa,ima sut,moze zabijati,jednostavno opasni je za gol,dok Miske bolje gradi igru treba nam iza,Salihovic u Hoffenheimu odlicno igra defanzivnog veznog i tu ga vidim sa Rahimicem... No Safet ce izvesti sljedeci sastav posto naravno ne zna da Papac moze igrati stopera(cak se navijaci Rangersa zale po forumima zasto ne igra stopera): Mujdza Pandza(Mravac,isti k\'u0r\'ac) Spahic Papac Rahimic Salihovic Pjanic Misimovic Lulic Dzeko
Ko je ba izgubio jedinicu u Stoke-u. Pa Sorensen hoce da ide jer nemoze braniti pored Asmira. Asmir ne brani samo u kupu, gdje trener daje malo Sorensenu sansu´... A Sorensen je prvi golman Danske...prema tome uopste se ne treba pricati o kvalitetu.