Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i pape kaže da je ROMA veliki klub. talijanski velikan. Ima logike ovo sve što selektor zbori. Ne mjenjajte klubove.
Znaci da se stopira transfer Vrsajevica u Celzi? Pusti ba sta Pape prica. Inace Dino Arslanagic, sjajni stoper od 20 godina dere u najboljem belgijskom klubu Standardu, ali nema poziva. Radje Sunjic dobije poziv.
arlanagic je tek redovno za standard poceo igrati 1-12.2013 dotad nije igrao ili cak nije biou u kadru. a mi otada nismo igrali vaznih utakmica. uz to igra za mladu repku belgije i malo je veca procedura da dobije bh drzavljanstvo sportsko.
Pametan ovaj Susic, svaka cast Susa
ko ga jos zove susa,svijut'??
Al bi transfer Avdije bio pozeljan,da familija Susic malo postavi dzepove!
''KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).''
Pape je bio vrhunski igrač i dobro zna kako utiču promjene na psihu, koncentraciju i motivaciju.
Danas pljackamo kladionicu! u 12 sati 2 tiketa i INSIDER! Do tada SHARE and LIKE page ! https://www.facebook.com/dobitni.tiketi30
Prvi put da i on da pametnu izjavu :) Na mjestu mu je.
ne bi ni trebali
Ispovijest Bakira iz trezora i babinog kabineta u ratu ! http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
nemoj nam na bakira!
ne damo mi bakira ni za brdo karamele. Bice zlatnih kasika pa cemo se kajati :D
Pa čak i u slučaju prelaska u neki od klubova iz super jake HNL lige?
Ja isto mislim da ne bi bilo loše da ostanu, jer su ipak zvijezde u svojim klubovima, pogotovo Pjanić, a i Džeka vole navijači, a Pelegrini je skontao da mu i on treba pa će dobijat više minutaže.