Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO VAHU! ODLAZI SPODOBO JEDNA!
DZEKO I SPAHA SU NAPRAVILI PRELOM U REPREZENTACIJI ONI VODE REPREZENTACIJU A NE PAPE, TO I PTICE NA GRANI ZNAJU, OD KADA JE DOVEO HAJROVICA ONI SU NEPOSLUSNI PAPETU, A PAPE NEMA KUD... PAPE HVALA TI ZA SVE, P.S. CIRO PEDERU!!!
tako je druze sa Papetom se jedino mozemo nadati prolazu ako kojim slucajem Nigerija padne na doping kontroli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu da shvatim još zašto Kolašinac nije igrao nikako mi nije jasno?
dosta od njega jedan gol! sta ti nije jasno?
Zulaa-Pape se bojo da ce Kolasinac pojesti onoga crnog sto je levatio Spahu!Stas kad je merhametli!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Činjenica je da kada naši najbolji pojedinci igraju dobro da pobjeđujemo…", pričao je Sušić, Ako hoćeš pobjediti, ne smiješ izgubiti - kaže lik iz Alana Forda. Sušić je seljak i nikad nije čitao stripove, inače ne bi izvalio glupost pred novinarima. A možda i bi - jer ovi ga se toliko boje, ili su neznalice, ili je oboje u pitanju, pa im neće dati poslije da se slikaju zajedno s njim za fejs, a to je jedino što danas priznaju sportska piskarala.
Jurgen Klinsmann sljedeći trener Zmajeva !!!
Sad znate kako je nama bilo protiv brazila, ali ruku na srce nije ni sve bilo do suca
evo ispali su nasi zmajevi. ali realno treba izbaciti sve sudije van evrope da sude. jer neda mi se gledat svijetsko ako budu grijesili. uvijek na ovim svijetskim dovedu neke anonimuse i onda upropaste nekome. nije mala stvar ponistiti cist gol ili ne svirati faul za predhodni gol. mislim realno nismo nesto odigrali ali opet i sa onom igrom bi izvukli nerijeseno protiv nigerije da nije bilo tih gresaka. razumijem ja kada se svira ofsajd kada su igraci u liniji pa se ne vidi ali dzeko je bio barem pola metra od igraca i kada sam ja kao gledaoc na tv-u vidio odmah da je greska kako on nije mogao vidjeti. ono protiv spahica se moze a ne mora svirati ali upravo zbog one greske predhodno je trebao svirati. uglavnom treba samo evropljanima dozvoliti da sude koji imaju iskustva u ligi prvaka.
Sergej Barbarez za selektora Bosne i Hercegovine https://www.facebook.com/sergejbarabrez09
Boze dragi kakvi ste vi seljaci, to nema nigdje bez Safeta nebi ni vidjeli B od Brazila, krivi su vam vasi "super" Dzeko i ostale vase "zvijezde" BIH reprezentacije, Safet je samo kriv sto ih slusa, oni bi malo trebali na klupi da sjede. Tino nije trebao ni da prihvati poziv za BIH on je puno bolji nego svi oni tamo koji se kurce i koji misle da su najjbolji Nadam se da ce vam se zelja ispunit i da ce vam doci vas Vahid, i vidjet ce te hoceli vam biti svjetskog jos i jednom Nikada niste zadovoljni, Ibrahimovic ne igra za BIH serete, Tino Susic igra za BIH serete, da bi Safet bio trener neke druge reprezentacije opet bi srali pogledaj te malo bolje reprezentaciju i prestani te srat i traziti ko je kriv za sve
SAFETE AKO SI TI U VJECNOJ DILEMI, MI NISMO, ZATO ODLAZI MLOHAVKO JEDAN !!! NEMAS TI MUDA ZA VELIKE POBJEDE, SRAMOTO JEDNA !!!
Susic i Spahic napolje!
Sudija je*emo ti mater.
Nema se sta kome zamjeriti ovdje,ispunili smo san,bili smo na svjetskom,igramo dobro,Susic je pogrijesio sa taktikom,usao je opet samo sa Dzekom,MI kao nacija previse smo ih digli u nebesa,al nisu nas obrukali,svi su vidjeli da nam je ponisten cist go,da smo primili go poslije faula nad Spahicem ,Ipak je Nigerija prvak Afrike,to ne treba zanemarit,trebaju se probat sabrati i dobit Irana(Grcku) i to je to...ONI SU PONOS NACIJE KAKO GOD DA ODIGRAJU...
majmune susicu neznam sta ces nac kad te iran pobijedi . jer argentina sa nakim napadom nemere da dasne gol iranu a kako to mislis ti izvest sa dzekom koji hoda po terenu ko balerina i ceka da bude kraj da ide guzit onu polovnjacu amru
to si u pravu ali sto ti znaš pogrijesiti sa izmjenama i taktikom to ti ne mogu opisati. još jedan dokaz da su pripremne utakmice,samo pripremne utakmice nismo trebala rep sebi dizat.
vrijeme je da dignes sidro susicu ti i tvoja taktika zajedno sa amidzinim ljubimcem
Ako je su sudije zaista bile toliko nesposobne, možda da u znak protesta predamo utakmicu protiv Irana? Inače, hvala Zmajevima i Sušiću što su nas odveli na SP. Ima još života, ako Bog da, ne predajimo se.
VRIJEME JE DA SE DZEKO I MISKO PENZIONISU IZ NOGOMETNE REPKE!