Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je pape ali ja sam gladan da je sta pojest na kasiku
11. oktobar 2011 : Francuska:BiH 1:1
Operacija: GRČKA misija: PROPALA
MISKE,LJUBAVI ! DA NISI OZENJEN 3 BI TI SINA RODILA ...! ...:)
U prvih 15 minuta ce zabiti i Dzeko i Ibisevic, a Miske ce pogoditi stativu !
ZGAZI TE IH !!
jesu kuroglavi,grci su ti braca,a zajednicki Babo vam je malo dalje u tom pravcu...
Miske je kralj,, njemu treba statu podici u svakom gradu BiH!
Susic se previse razmece sa izjavama ,te pobjedicemo ,te bolji smo od nih te moramo dati gol i sve nesto oko toga ,mislim da pravi treneri ne govore tako ja to nisam cuo nikad o murinja ili fergusona? treba da se bavi igrom i taktikom i odabirom pravih igraca a ne ko ranije po babinim preporukama,podlozan je novinarima i njihovim favoriziranju igraca od kojih je svakako i medunjanin.momak koji nei gra u svom i onako slabom klubu i kako moze biit spreman za tako vazan mec?mislim..cemu sve to,i ne samo on dosta igraca grije klupu po svojim klubovima i nemaju formu treba da se o tome pise i javno govori i zbog takvog shvatanja mi nismo otisli na neko jace takmicenje! osnovno nogometno pravilo je bilo i bice pa bilo da je rijec o bosni li spanoloskoj -mogu i moraju da igraju samo Spremni igraci kako fizicki tako i formom u svojim klubovima -fakat je da samo par njih ima taj status ja koliko pratim lige evrope samo Ibisevic starta,pa malo cesce i Spahic i Pjanic ,ostali su rezerve.
Od Misketa bana, do današnjih dana...
ne bi da vezem suhu, ali osjecam da ce mo dati taj jedan go, a onda 2:1 za Grke.:(
IZ DVICE U DVICU kota 10 sigurno ko smrt
Miske the KING KAPITEN ;))
ma neka i i izgube, nije kraj svijeta.Samo da hoce ostaviti srce na terenu, a ne kao protiv rumunije u proslim kvalifikacijama, vuci se ko sline
Bit će kao protiv Portugala:6:1 ili 6:2 kao da igrate tenis.NAPRED GRČKA moja braća pravoslavna.CRKNITE
e ovaj pape je fakat ubleha cuj moramo im dati makar jedan gol moramo ih pobijediti bemteje u vusegla glavonjicu glupi
Pape nije covjek od velike price, nije on cirkusant ko Ciro. Do sad mu se nema sta prigovoriti, zato podrzite i njega i momke, a ne kritike unaprijed. Grci su cigani, cesto imaju pomoc sudija, zato nije tragedija ni ako izgubimo. Samo bez naglih padova u igri, ako slucajno povedemo ili gaprimimo, nastaviti dalje ko da nista nije bilo, nikakve panike i bice ok.