Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni slova o njemu poslije dva debakla sa Dinamom (ukupno 6:0 za Dinamo u kupu) ali zato hvalospjevi kada dva gola iz penala nekoj Istri.Ofirno ga guraju skroz a realnost je da ga niko nece jer ne zna
Nikad igraca od njega dok se ne pokaze protiv jacih ekipa.Ovi placeni clanci ne znace da je neki kvalitet
Bravo majstore!
Dacu ga i ja iz penala
Ti sa svoje obe live nisi mogao igrati ni za svoj razred, a kamoli da zasluzis izvoditi penal za neki profesionalni klub.
Nekazem da je neki igrac ili nesto. Ali uvijek se nadam da ce napravit transfer. Nije kriv on sto ga je Susic zvao. Nece valjda Tino odbit da igra. Netrebamo na njega lajat.
Svi znamo da je familijarnom linijom usao u reprezentaciju.Ali Safet je otisao I ni sekunde nije odigrao u zvanicnim utakmicama ali jos uvijek dobija pozive - znaci da ga svi guraju ne bi li ga konacno neko kupio.On da vrijedi prodao bi se poslije Brazila ali nije Evropa glupa kao mi pa da padne na pricu i lafinu,ljudi prate I gledaju a onda donesu zakljucak da igrac koji izgubi 90% duela nije za ozbiljan fudbal