Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
faca ko mrtav konj i ko ce da ti vjeruje ubleho kad tako izgledas
Ljubi noge Miroslavu Stevanovicu,da nije mali igrao, onako kako je igrao-vec bi se raspravljalo o tvojoj ostavci.. Prokomentarisi malo utakmice GRCKE I SLOVACKE, koje su pobijedile u gostima-mnogo teze protivnike nego mi. Da smo izgubili,trebalo je te nogirati u roku 24 sata..Ako ne startamo s 3 pobjede u kvalifikacijama-treba te najuriti s klupe.Cilj je prvo mjesto u grupi,3 utakmice prije kraja kvalifikacija-i to je jedino cemu nasa repka treba teziti.. Samo tako se mozemo plasirati negdje.Jbs Vels i pobjedu nad Velsom,cuvaj intervjue za Grcku i Slovacku..
Sta ba hocete vi strucnjaci degenerici, vama nebi valjo ni murinjo, nego samo cekate neku izjavu bilo koga, pa da osipate paljbu, vjerovatno vam se zivot svodi na internet i pivo ispred granapa uhljup do uhljupa, Pape je najbolji fudbaler Bosne svih vremena, a i ko trener je sve bolji. Sta bi trebo da kaze na pres konferenciji da zadovolji vase papanske duse, koga biste vi to doveli na klupu i koga bi to taj \"murinjo\" doveo da igra za razliku od Susica. Kad pobjedimo naucite se makar tada veseliti majmuni, a kad gubimo, svako mora trpiti kritiku, ove komentare na klitsu isto da pise jedan te isti hajvan, karine pesimisticke
Wels je kvlitetna ekipa dovoljno je reci da za njih igra Gerth Bale,ipak sinoc smo bili bolji od njih a i igraci su se potrudili,,, cestitke za pobjedu
Čestitamo reprezentaciji koji su svojom igrom još jednom istakli o kakvoj jakoj ekipi se radi.....BOSNA JE ŠAMPIJOOOOOOOOOOOOOOOON
Od sest utakmica cetiri poraza i dva nerijesena. Bio je red za pobjedu. Bas kao i u kosarci, i ovoj repki fali jedan brendirani trener koji ce ih natjerati da trce, i da misle da su najbolji na svijetu. Takav slucaj je cijelo vrijeme sa Hrvatskom, koja nedostatak kvaliteta u nekim segmentima kompenzira srcanoscu i upornoscu. Sa usporenim papetom nema sanse da se sta napravi.
Upravu si, imamo jak tim dobre fudbalere, jos da imamo trenera umjesto tebe, sigurno bi se kvalifikovali na sp, a ovako stobom nek nam je bog na pomoci.
Safete, nepricaj puno, pametniji si da sutis, sta ces sutra reci kada Bosna fasuje 5 : 0, znao sam da cemo izgubiti?
KO NE VOLI PAPETA UVALIM MU DO JAJETA:
Ovo sigurno Srbi daju negativne komentare,jer smo bolji i od Srbije i Hrvatske,ja kako znam Wels je bolji od Švicaraca,a tu je negdje sa Irskom.....Srbija nerješeno na svom,Hrvatska izgubila 2-4 na svom a mi u Gostima pobijedimo 0-2 ..... Sušiću svaka čast kada si sastavio ovakvu repku,ja ne vjerujem da bi ijedan drugi selektor pozvao Stevanovića,lik dere,on nam treba jer je mali prebrz,a dosad nismo imali brze igrače u Ofanzivi....:
Safete sine kupi prnje, nisi nikad bio za selektora... ono sinoc je bilo vise sretno nego spretno. nadam se tvojoj skoroj ostavci...
Susic sere ko foka....A Dzeko je nastima sprave za Amrin picic a ne za gol......ne zna covijek da balansira....
vise volim imati hrabre vojnike i kukavicu vodzU , nego hrabrog vodzu a kukavice vojnike .NAPOLEON
od kojih trava pijes cajeve
Vi komentatori ama bas nemate pojma o fudbalu znaci toliko ste ne kompetentni da je to uzas, ne znam samo kako uopste mozete kucati po racunaru. 1 u Welsu je jucer igralo 8 standardnih igraca Engleske lige, sto znaci da taj Wels i nije losa ekipa a mi smo im dominirali domaci travnjak ko da je nas. Momci su odigrali fantasticno a Susic je kralj!
onaj dzeko ce morati malo da poradi kada puca na go da polozi one lopte i da zna gdje ce je smjestiti
Jadna partija, sa ovakvom igrom Bosna nema sta traziti u kvalifikacijama.