Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
City se ispisao iz utrke za titulu. Nek Pellegrini kmeči sada. Titulu će odlučiti utakmica Liverpool-Chelsea. To je činjenica.
Liverpool i Chelsea ove sezone nisu imali jake ekipe to je cinjenica,ali su odradili sezonu gotovo perfektno. Oba tima ce uci sljedece sezone puno puno jaci nego li su bili ove sezone. Tu su mladi igraci koji bi trebali tek sljedece sezone pravo da eksplodiraju - Hazard,Oscar ( Chelsea ) i Coutinho (Liverpool). I ako dodmo jos pojacanja to je jednko dominaciji Liverpoola i Chelsea u narednim godinam. Nisam neki ljubitelj Liverpoola,ali jedva cekam da se vrate u elitno takmicenje LŠ i nadam se skorijem povratku Intera,jer su to momcadi bez kojih Liga Prvaka nije ista.
Jos jednom se pokazalo da Aguero i Negredo nisu za startnu ekipu, izostavljanjem najboljeg igraca City-a Dzeke, bez njega City izgledao bezopasan i lezeran, Aguero i Negredo dok su bili na klupi a Zmaj igrao City je imao i rezultat i pobjede, vracanje Aguera i Negreda u prvi tim City pada sve nize na tabeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajmo liverpool zviznut chelsea i uzet tu titulu
Nadam se da će se Chelsea više pripremati za Atletiko nego za Liverpool. Ta utakmica pada baš između dvije utakmice Lige Prvaka. Liverpool do titule.
Mourinho sa 8 igrača može dobit Liverpool.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet nespremni Aguero i izrađeni Negredo počinju samo da bi marketing i novine imale šta pisati a menadžeri zarađivati. Pelegrini ti si nula karakter i nula stručnjak. Boriš se za titulu a silvu si ostavio na tribinama... Ponavljaš iste greške kao i protiv Liverpool-a.
Zato volim ovu ligu jer tim sa dna tabele moze iznenadit i najjace ekipe.
kykser Malo je reci da si glup.. kmee kmeee kmeee
Ali...ali...ali zar nije Aguero igrao umjesto "loseg" Dzeke? Zar nije dailymail obecao da ce Aguero dici Siti do nebesa i da ce im se svi diviti? Zar nije Aguero masina za uspjeh? Zar nije do Aguero da odluci titulu?? Zar nije on izmislio fudbal za Mesija i Ronalda??? Cinjenica je da ovaj Siti ne zna igrati pod pritiskom, i za to im nije Dzeko kriv, nego su kao ekipa 0.
Sad ce seik dovest onog frajku sto im zabi dva gola..
liverpul je zadnjih 10tak utakmica pregazio sve zivo i cini mi se da najvise zasluzuje titulu u ovoj trci gdje posustaju celsi i man city
Jedan je dijamant !!! Edin Dzeko, idol nacije...ponos BiH...a vi misevi, ostajete zauvijek samo misevi
bio nekada sad je prosjek
bio, ostao i bit ce institucija !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeko?????? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , njammmm, njammmmmmmmmmm
MANDŽUKIĆ NAJBOLJI I NAJSKUPLJI NAPADAČ BALKANA ODVEO BAYERN DO DRUGE UZASTOPNE TITULE ŠAMPIONA NJEMAČKE TZATIM JE ODVEO BAYERN DO TITULE ŠAMPIONA EVROPE I SVIJETA VEČERAS GOL DVE ASISTENCIJE I IZBOREN PENAL ZA FINALE KUPA MAESTRALNO NNAS DRUGOJ STRANI DŽEKO UŠAO PRVI VODSTVU CITYJA I ZA NEKOLIKO MINUTA PREOKRET SUNDERLANDA DŽEKO TRAGIČAR kmek kmeeee
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kupi i ti sebi portal ko i ja kmek kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
to da si krme to smo skontali po tome sto samo kmeeeecis k'o krme, ali mi nikako nije jasno kako si pobjeg'o iz krmetarnika....
pa nije sunderland otkinuo bod nego City, oni su na kraju meca izjednacili
najbolji je džeko na svijetu objasniti će on na twiteru sve šta je bilo,liverpool champion
hahahahahaha tviteraš i panj kmek kmeeeee kmek kmek kmeeeeeeeeeeeeee
Pellegrini udaljio City od titule, zapocinje utakmicu bez najboljeg napadaca danasnjice Edina Dzeke, sto se pokazalo kao lose i kazna je stigla, Dzeko je igrac koji donosi pobjede u kljucnim utakmicama, a ova je bila jedna od njih, steta sto je Pellegrini ostavio Diamanta na klupi jer Dimanat bi sigurno zablistao da je igrao od prve minute.
kmeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kme džeko rezervista čak i jovetić igra prije njega kmeeeeee kmeeeeeee
Dzeko kao ovi nasi politicari, nista ne radis/igras a milioni redovno pristizu.
KLIX ŠTO NE OBJAVITE DA JE BAYERN U FINALU KUPA JEL NEĆETE JER IH JE MANDŽUKIĆ ODVEO FENOMENALNOM UTAKMICOM I GOLOM U FINALE MANDŽUKIĆ POSTIGAO SPEKTAKULARAN GOL MANDŽO JE ZA DŽEKU OLIĆ
Prvo klix nije hrvatski portal već Bosanski. Drugo Mandzukic je postigao cetvrti gol i nije odveo Bayern u cetvrt finale stim golom.To su uradili fenomenalni Schweini i Kroos. Gol Kroosa tvoj Mandzo neb' dao iz 55 pokusaja.Vrlo teska,grozna lopta Robbena. Trece,imam pitanje za tebe. Imas li ikakvo drugo zanimanje osim da siris mrznju,nacionalizam i da provociras ljude.
Inače kykser je profesionalni alpinista koji mi se odavno popeo na vrh ku-rca i nikako da siđe. Što se mene tiče, neka ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)