Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i u Teplicama je igrao za neku siću. Znam provjereno jer sam mu prevodila ugovor. Dečko je otišao samo da se izvuče i nešto proba negdje drugo. Sva sreća. Allah mu se smilovao.
za uzasa : Za tvoju informaciju Zeljo je Dzeku proglasio antitalentom...Dzeko je otisao sa ceskim trenerom Plisekom, bez ikakve naknade u Teplice!
jbt pa prije 3 god je bio premalad. nije mogao igrati u zelji. svakako je dobro sto je otisao iz zelje, jer tesko bi u zelji napredovao. medjutim ipak je on dijete zelje i to nitko ne moze osporiti. vi kojima je krivo sto je zeljo najbolji klub u drzavi i sto je dao najbolje reprezentativce mozete da ga obalite, kako i vasi minorni klubici. nemoj u juve jer vec imaju 4 napadaca. tesko da bi igrao.
do prije 3 godine sjecam se ja ba li mu svi mater na grbavici, a sad bravo djeko majstore
Dzeko majstore gdje god da odes, sretno ti.... i naravno da budes u prvih 11 sto je najvaznije za jednog igraca, za konstantu u formi ! Samo naprijed !
Gore navedeni klubovi mogu samo sanjati da ce ga dobiti.Dzeku bih volio vidjeti u jednom od ova tri meni draga kluba a to su:Barcelona,Juventus i Liverpol. P.S.i nista ispod toga,jer...nas DZEK to zasluzuje.Neka ga dragi bog cuva od povreda.
nisam ljubitelj arsenala ali bih volio da ode u taj veliki klub.engleska liga bi mu skroz odgovarala a sa ovakvim nastupima ne treba se brinuti za mjesto u ekipi
@uzas .... ne seri majke ti, u zelji je truhno na klupi ... c c c c c ne lupaj gluposti kad veze nemas. Da je ostao u Zelji definitivno bi propao!!!
Dzeko cekaj ti Juveta!
Ma kakvi su to smijesni klubovi Sunderland, Everton i Fulham... Daj nemojte Edina sa takvim klubovima u vezu dovodit. To je nivo Maravca, Berberovica, Supica ...
Dzeko nista ispod FC Arsenal ! :) za.j.ebi tu buraniju.
Dzeko ce biti kupljen od Abramovicha za Engleski Chelsea! :)
naravno!!!džeko je majstor pred njim je karijera vrhunskog!!!ali protiv tekme na bilinom polju,treba ga rasteretiti,jel igraće na njega 2 belgijanaca!!ja bih rado mjesto muratovića stavio vladavića!brži je i ubojiti!!naravno rahimić još i to je postava!!
hahahahaha..grohotom se smijem....
Najbolji tim za Džeku je Arsenal. Wenger zna raditi s mladim igracima i polako ih brusiti. U tom slucaju bi vjerovatno prodali Bendtnera (koji je fula od igraca svakako) i Wenger bi Dzeku polako uvodio(malo Carling kupa, FA kupa, poneka tekma u ligi), i momak bi bio najbolji napadac u evropi za 2 godine. Koliko igraca njegovih karakteristika ima u evropi? One visine, snage a pritom sjajnog driblinga, koordinacije i finiša? Jedan. Zlatan Ibrahimovic. Odlazak u slabije engleske klubove iz vukojebina poput Sunderlanda bio bi grozan potez, ma kolika lova da je u pitanju. Zavrsio bi u engleskoj drugoj ligi i igrao derbije sa Prestonom i Norwichem. Zato, Arsenal i samo Arsenal..