Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se nadrogi.r'o, gdje ce na Rusiju(Zelju)
sta je ovom suljicu, sine jel se ti drogiras kakve ovo izjave dajes, dodji sebi
Suljić je u pravu,najbolja smo ekipa sa najbogatijom tradicijom!Sretno Sarajevo aBd idemo po titulu a vi se pušite papci :*
Ne s.e.r.i. Aki više majke ti, pun mi te je k.u.r.a.c. Fulaš zicer mrtvi u Zenici, umjesto da zabijes gol, ti Adiloviciu dodaješ loptu. Melunović puca u 89-toj, nije preko gola, nego preko tribine. Vama treba zabranit da dajete izjave za medije, jer nas s tim izjavama samo lažete. UVEO BI JA VAMA I TRI TRENINGA DNEVNO, a da sam trener, tebi nebi dozvolio više od 3 dodira i šalji dalje, samo nešto meljaš peljaš, i ti jadan više zaboraviš sta si zamislio :)
@@ eno sad Emir Hadzic "student" na Difu. Radzo i kompanija zbog nedostatka para obecali i ispunili obecanje, zavrasavaju mu fakultet u zamjenu za to da igra. Provjeri, bas si ne informisan. Dejan Bandovic, "student" na Sveucilistu u Mostaru, zbog nedostatka para mu nastelili polaganje ispita u zamjenu za to da nastupa. Ovo je, maj.m.u.n.e neinformisani javna tajna, koju zna svako ko iole ima bilo kakav pristup informacijama. Usput, ova informacija je dosla direktno iz svlacionice. Takvo je stanje, a ti se i dalje tjesi utopijama o tituli, instituciji, i najvecem klubu u drzavi. Mi smo se naigrali lopte, dok vas nije bilo ni na mapi.
25 godina Zeljo igro dok ove ne napravise politicari. FK Torpedo pa FKS. Ne mrzim je sarajevo ali Zeljo vam je tata. Oteli jos Zelji igrace politickom odlukom. eto koliko je Zeljo kost u grlu svima OSIM onima koji ga vole. od nas nastali jer nisu imali svojih igraca nisu bili ni na mapi da se takmice pa makar i u saveznoj ligi davnih godina prije. mislili su unistice Zelju. Ali avaj. evo nas jos tu. i za kraj Dupla kruna pitarima cuna.
...kako je to ekstra kada "najbolja" ekipa u lizi gubi od ČELIKA!!! :))))) he he he he e
vi stvarno niste normalni..
Č E L I K !!! :))))) ale, ale, ale, ale....
novinarčići, objavite cijeli intervju sa suljićem! da vidimo kakve su šanse sarajeva za duplu krunu! ovdje govori samo o tituli prvaka...ali sarajevu je ipak cilj dupla kruna! KAO I UVIJEK!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Koja kolicina nebuloza i kompleksa iz tvojih komentara izbija - to nije normalno! Sve sto kazes ili je laz (najnovija za DIF) ili je tolika mrznja prema Bordo boji pa ne vidis da smo razvalili Celik (2 gola plus jos bar 2 100% sanse), ali nismo imali srece (Kajkut onakve golove ne postize ni na treningu, a treci gol iz zaleđa), tako da se s pravom moze konstatovati da si naslijedio genskim putem te svoje "vrline" (laz i bljuvotine)!
Oni ti ga p.u.s.e Asmire, Asmire, Asmire......
Kakve veze ima ova tvoja prica kad ce na kraju prvenstva biti 15 do 20 bodova raztlike. TREBAS MIJENJATI DILERA, ILI JOS BOLJE PRESTATI SE DROGIRATI. OPSTE POZNATA STVAR DA VAM NA DIF-U ZAVRSAVAJU FAKULTETE U ZAMJENU DA IGRATE ZA NJANJAJEVO. PARA NEMATE, MENE INTERESUJE KOJU SI UTAKMICU IGRAO KAD KAZES DA STE NAPRAVILI DESET SANSI. JEDINO PITARI, S.R.B.I. I RUMUNI SLAVE KAD IZGUBE. ZNAS ONU PJESMU OD ELEMENTALA "ZNAS LI KAKO JE KAD GUBIS SVE".
zašto nije istakao da je sarajevu cilj dupla kruna? KAO I UVIJEK!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHA kakve su šanse za duplu krunu? daj objavite cijeli intervju sa ovim suljićem! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ovaj momak gore je ZABIO LEVSKOM A bugarski klub LEVSKI JE ZABIO ŽELJI Pametnom dosta.
e moj aki a nekad zelju vjerno bodrio a sad tako pricas pa jel te stid
halo klosarcicu ne supljiraj bolje na terenu nesto pokazi