Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek kad Velež igra sa Zrinjskim sudije oštete Velež. To je tako očigledno da i budale to vide ali ova fudbalska potplaćena mafija ne mari ua poštenje. Još došao iz B.Luke da sudi, pa budala zna da ce suditi za svoju braću po lopovluku.
Joj kad počnu palamuditi po TV-u kako nam se suđenje poboljšalo... Po meni, nikad gore, od kako se igra BH liga.
da hoće prestati ovo cviljenje na klix...
ljudi sarajevo će u 25 minuti u banjaluci zabiti 3 gola i svi će bježati sa stadiona bojim se upada lešinara samo,kakav borac nego je bandović stvarno loš golman
Ako još nije došla analiza sa sudjenja odakle KLIX pojedine sudije već šalje na hladjenje? Znači li to da ulica uzima vlast u ruke?
PRAVDA ZA VITEZ,MOSTAR I GRADACAC KRAJ PRICE
...danas akcija na Kosevu,svi navijaci pozvani : "trazi se CRNA KUTIJA da se vidi razlog pada aviona" hahahaha
ma gdje će balije igrati ponovo finale mora biti široki-borac a ne velež-sarajevo
trebali bi sačekati relevantne ocjene pa tek tada objaviti vijest potpunu i pustiti ove jadne nacionaliste da se prepucavaju. Stvarno uživam čitati njihove komentare, koja je to bistrina i koji su to m...nje za tastaturom a u stvarnom životu trube. Savjet za nacionaliste : zažmurite , duboko udahnite pa ponovo pročitajte šta ste objavili , sami sebi dajte ocjenu na kojem ste levelu.
sve mi se cini da je neko igrao kladionicu ovdje :D
Samo se obrukao,Sarajevo prolazi u revanšu, a njemu minus pa nek se skonta ( i napuši)
Ne možete vi naslov bez Osima:) Aj nek su komšinice našle alibi za poraz.
i sta? skinu ih jedno kolo, "ljudi" se odmore i vec slijedece kolo hajmo opet po starom, a vamo klubovi zbog njihovih gresaka trpe ogromne posljedice njihovih gresaka (usudit cu se reci namjernih)
Naravno sudije uvijek grijese (to im je posao)
rsve je ovo smijesno kad lobisrpsko-hrvatskiradi na razgradnji svega sto je zajednicko....svi gledaju da ismijavaju drzavu ps tako i nogomet
Kako nije jasno da Begic sa predsjednikom(aerodromska veza) iz zrinjskog vec tri godine steli prvenstvo i kup. Na celu sudijske organizacije je covjek iz zrinje i to traje.Zivi bili pa vidjeli da ce se Valjic kazniti mnogo blazom kaznom.