Owen Coyle, trener Boltona
0
"Sudije guraju Chelsea ka naslovu"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de pogledaj sta si napisao....jesi li ti gledao tu utakmicu o kojoj govoris??? Chelsea jeste dao gol iz ofsajda, ali je Man rukom!!!!!!!!! Kontas??? To znaci opet 0-1 for Chelsea
ma je*i se ti bolan...stas sad......mi smo sampioni .........
Chelsea ima samo tri naslova prvaka Engleske, i realno je da ih ne mogu smatrati velikim klubom..
A ruka Machede?
Koji je ovo kreten od trenera!!! Davno nisam gledao da neko igra grublje od njegovih igrača.Brate,imali su nekakavih ludih startova,isto ka\' da su svi igrači iz ove republike šumske (: Chelsea 2x kruna!
club with no history, rent boys, pussys = chelski
pusite kite ljubomorni majmuni !!! i gledajte nam u ledja!!! a o sudijama ipak necu, zna se vrlo dobro koga se uvijek guralo!!! CHELSEA FOREVER!!!
Ljudi krvavi napustali teren nakon kontakta sa \"igracima\" boltona i on se nasao da prica nesto. Imas ragbi pa se marisi, ovo je gospodski sport...
Apsolutno se slazem, kada na derbiju Utd Chelsea sudija ne dosudi 2-metarski ofsajd, sve je jasno.