Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda mu bilo prigrijalo sunce u bjelasnicu
zivi krš od sudija
Treba priznat da se Sirokog najvise steti,sta rade begic i beus?U cijoj reziji se Siroki potkrada?Hoce li ko odgovarat za silne greske,penale na stetu Sirokog,kojih je znamo svi ovdje mnogo,on dobi dvi kazne i opet po svom,zanimljivo bi bilo bacit na papir i usporedit sudjenja nekih klubova,trenutno tablica to i pokazuje.
Slazem se šta je sa klubovima koji su oštećeni,ovaj put Široki prošle sezone isto tako greške koje su direktno uticale na rezultat i Široki i Željo su najviše izgubili bodova na taj način.. Kako klubovima namiriti štetu????
boli te briga zato u centru plata ide regularno i ovdje jos nesto cvaknes i sta te briga moze ti biti isto si ko lord munira
Šta čvaneš?? Ima veću plaću od suđenja nego od Općine.. da ne spominjem da je DOBRO počašćen za ovakvo suđenje
bio je indisponiran jbg ahahah
hocel biti suspendovan ovaj sto je pitarima poklonio gol iz ofsajda ?
što je ovaj loše sudio. zato što su škutori očekivali pobjedu, a nisu ostvarili.
Skutori, skutori... Stalno lajete, a bice vam veselo kad vas i mi polako odjebemo kao i rs. Jedino sto u Federaciji funkcionira, je u nasim rukama.
jbt ne može da sudi utakmicu niskog kvaliteta i onda se čude sto ne sude ligu šampiona itd..