Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne kazne sudije kada pogriješe?
Od sad svog psa zovem Suarez
Gledam onog Chiellinija koji je cigan, prvo je jaukao ko Damjanov Zelenko i zalio se ko da ga lik kolje, a sad ga kao brani, fuj. Pa bolje da te igrac ujede nego da ti nogu slomi, kao sto to Chiellini stalno radi i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, ja se ne sjecam da je Chiellini nakon ovoga odnesen na nosilima i da nije mogao nastaviti utakmicu, pa ne znam cemu tolika halabuka i tolika kazna za Suareza? Suarezu treba pomoc psihologa i kazniti ga novcano, a ne ovako covjeku unistavati karijeru zbog jednog cigana kao sto je Chiellini, koji ce nastaviti igrati prljavo bez ikakvih sankcija.
Kako je glup levat, koji je to kreten... Čuj gristi igrače. Šta ima Tyson?? Za*ebao samo sebe, a i svoju repku...još se čuva za zuburine kao da ga je Chiellini opalio u njih.... Fuj, kretenluku u svijetu nikad kraja...
Znaci nece moci nigati ni na klubskom nivou do kraja oktobra, a za Urugvaj sljedecu utakmicu, bar prve tri utakmice Juzno Americkog takmicenja 2015, te preostalo u kvalifikaciji za SP 2018. Malo, ja bi mu udrario zabranu pola godine, i 24 utakmice.
brnjicu i lanac
pitam se da li je gluplji ovaj što grize ili onaj što je za dom spreman?
Bravo FIFA-UEFA! Kerovima brnjice...
Treba momku brnjicu staviti :Đ
sto si grizo grizo si :D
Ova slika je toliko smiješna da sam oplako
smiješan lik totalno...sjeo na zemlju i drzi se za zube, fol on se udario u zubice pa ga bole hahaha
pojest ce se od muke
To se jednostavno rjesava brnjica se stavi.
Jos lafo njega zubi bole, slucajno :))))
Nije u redu da grize, ali Chiellini je toliko prgav igrač da ga je cijelog izujedao ne bi trebao dobiti kaznu. Ako neko gleda talijansku ligu pa i Chiellini ne bi trebao igrati barem pet šest godina kakvih je sve faulova i udaraca napravio. A neka neko objasni razliku između ujeda i laktom u glavu - kakva je razlika?
Je li mislite da više boli ujed ili udar na skočni zglob ili koljeno koje Chiellini koristi uveliko? Ne mislim da treba da ujeda ali ispadne da rana od ujeda može uništiti karijeru a da je udarac u koljeno ono kao faul poslije kojeg mijenjamo dresove!