Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naserem ti se u usta
žnaš šta suki...ti si pravi igrač za manchester united...šteta što te sudbina odvela kod najvecih rivala !!!
algebra1234: potpuno si u pravu za razliku ovog ispod tebe, koji j ejučer počeo pratiti nogomet.dogodine će navijati za arsenal ili čelzi.
Malo ti je matematika losa, izgleda da ne znas racunat ali hajd nemam zamjerki, pa liverpul nije najtrofejniji ni u engleskoj, tj. ni u precniku od 50 km. Mani se ti Reala beJe vas Man.Utd., a za vas bi premija bila liga uefe. Cuj Liverpul iza Reala. Decko ako je 1.februar nije jos 1.april. Braco moja mila ja budale. GGMU
Ja uopste ne citam i komentarisem izjave igraca timova koje ne podrzavam.Samo je Real veci klub u Evropi od Liverpoola,a Luis igra za klub koji voli i podrzava.Samo naprijed Luis,Ljubomorni na Liverpool crknite.YNWA Luis.
Jes, jedan je, luzerpulu treba vakih 11 da se nadaju za jedno od prva 4 mjesta haha
JEDAN JE EL PISTOLERO!!