Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zubo, zubo ...? Dao bi ti ja krampone u facu
ljubavni ugriz, nista vise od toga
Ne kontam sta je ovde sporno, Suarez nikome nije otkinuo komad mesa kao Tyson, ugrizao igraca pa sta, jel to ne moze nastaviti mec nakon toga? Chiellini slomije nogu igracu, znaci taj igrac ne da ne moze nastaviti mec nego ne moze hodati uopste i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, a Suareza zele kazniti sa 24 utakmice neigranja, nidje veze. Obzirom da su se dosadasnje kazne neigranjem utakmica pokazale smijesnim treba ga samo dobro opaliti po dzepu, pa ce 2. put bolje razmisliti, ali objektivno ovo se uopste ne razlikuje od ljubavnog ugriza ili se i zato ubuduce treba zaliti FIFI? Neka Chiellini dokaze da ga je Suarez ugrizao, a ne recimo njegova treba.
prva je slika legenda; joj udari me ramenom u zube (i to onim njegovim starim ožiljkom, da se ne primjet) ! suarez legendo ! Bio je to kontakt lica i ramena, ... a na licu usta, a u ustima zubi ko u krcka ... ahahahaa...
Objektivno, neka Chiellini dokaze da ga to nije ugrizla njegova treba nego Suarez.
Stavite mu brnjicu brate mili.
Zuba sa jedne strane i kože i kosti sa druge :) Sitnica :)
Kontakt lica i ramena, hahah Luis dobra ti je ova, a sta su radili tvoji zubi u njegovom ramenu, to da probas kakav je ukus ;)
Sua - Rex Ovo je definitivno slučaj za stručne ljude, koja bolest. Suspenzija barem na 6 mjeseci.
Drž' ga Suki, puc ... puc...!
nebi ti meni vise zaigro niti u jednoj repki slino urugvajska a kaznio bi te odma sa 20 tekmi za klub da nemozes odigrati pa se kofrci
ma nek' su žabari ispali, a sad Suareza neka kazne sa 100 utakmica neigranja ako hoće..
Majmune ludi, treba neko na tebe pustit dzukelu, da vidis kako je!
http://www.youtube.com/watch?v=N-lT-RvZ9EM Lousi Suares - Bite compilation