Louis van Gaal
0
"Strašno sam razočaran"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos prije rata sam ja govorio da ces Bayerna upropastiti ko svojevremeno Barcu... Idi u Rodu, nisi ti za ovih vecih liga.
Nemojte mi vi fudbalski znalci molim vas pricati o namjestenim utakmicama. Bayern je ekipa koju vode bivsi fudbaleri ekipe i legende njemackog fudbala. Imaju para da kupe igraca kojeg zele samo sto se ne vole zaduzivati. Ako vam se ne svidja Bundesliga koja je poznata po uravnotezenoj jacini i finansijkom rasporedu sredstava kako za vece tako i za male klubove onda idite gledajte vasu Barcelonu i Real koji ne mogu da izgube protiv nikoga. Ovo je najinteresantnija liga jer nikad ne znas ko ce je osvojiti (osim ove sezone) i tek cemo vidjeti 2013 godinu kad svi klubovi moradnu pozitivno poslovati gdje ce biti premiership i ostali. FC Bayern stern des Sudens du wirst niemals untergehen.
@ HD4850 Vidis upravo si naveo kako su ti klubovi koji su eto po tvom misljenju prelosi na vrhu tabele uspjesno konkuriraju Schalkeu koji ima manje para od Benfice i Lyona, pa ih je ipak u Ligi prvaka isprasio i zavrsio prvi. Bayern sa 5 pobjeda i jednim remijem. Stutgart i Bayer su prosli dalje i ako je Stuttgart predzadnji na tabeli. Ponavljam ti jos jednom da shvatis Njemacka je prosle sezone osvojila najvise bodova po evropskim takmicenjima. Vise od Engleske i Spanije sto znaci da ima sasvim jaku i uravnotezenu ligu. Iduce godine ima 4 mjesta u ligi prvaka a Italija 3. Osim toga je Wolfsburg prosle sezone dosao do cetvrtfinala europa lige. Bayern je dosao do Finala Lige prvaka prosle sezone. Tako da sam ja upravu. Boli me briga sta par likova koji prate fudbal samo na Sa - x supljiraju o jacini liga petice.
u svijetu u kojem iz njemacke lige idu dva predstavnika direktno a ostali u kvalifikacje u au svim ostalim logama talijanska engleska i spanija tri i 4 hehe.Liga u kojoj wolfskubrg osvoji titulu neokrznut gdje dortmund koji ce ispast iz grupe iduce godine osvoji titulu glattko,gdje Hanover i Mainz igraju u samom vrhu te lige.
Ti MORADNES prvo nauciti pricati, pa se tek onda upustati u rasprave...
Izvinite prepametna gospodo i fudbalski strucnjaci ali je njemacka liga po proslogodisnjem bodovanju za utakmice Lige prvaka i europa lige osvojila vise bodova nego ijedna druga liga i prestigla Italiju.
upravo tako... Bundesliga je definitivno najzanimljivija liga u Evropi -- nista se ne zna, za razliku od npr Primere gdje se Real i Barcelona samo takmice u pobjedama, je.bo to, nezanimljivo,, u Premier ligi, imas isto 4 -5 timova i samo je pitanje njihovog poretka na vrhu.. a drugo,, pa bundesligaski klubova su svi nevjerovatno financijski stabilni, Nijemci su to, a pogledajte samo brutalna zaduzenja Chelsea, Manchester Utd, Reala,, i opet kad pogledas evopska takmicenja, nije da njemacki glupovi mnogo zaostaju za drugima, pa Bayern je prslogodisnji finalista LP, a dobro su prosli njemacki klubovi u Ligi Evropi... cekajmo 2013. i nova pravila, pa da gledamo pravi fudbal, nadasve zanimljiviji koliko toliko
Bundesliga slaba ?????,,,,, u kojem svijetu ti zivis jadan nebio
Jel ja kenjam. Ti fol pametan. Haj mi ba reci jel se to isplati prodati utakmicu za masimalno 2-3 miliona ili igrati u Ligi prvaka i od sponzora i Uefe dobivati po deset puta vise para. Ne kenjaj ti. Nije ovo Italijanska liga.
@post.najodvratniji trener definitivno..a bayern nema kalibra igrača Efemberga,Schola Baslera jer ih nema odakle dovesti za male pare.tj Njemačka liga je slaba nikad slabija ima igrača u europi al Bayern neče da plati hehhe al vazno je da su oni u finanskiskom plusu a to sto nista ne mogu osvojit već godinama i sto im Džeko i Mislimovic zabiju peticu hehhe ma cirkus.
A ovo Dansko smece ,ja mislim da ce ga ove sezone Bavarci-- nabit nogom u guzicu ,kakva mu je samo odvratna faca.
Ja@ hehe rensing je dzaba dosao u Keln cccc
Dijecooo za pola sata pocinju teletabisi a vi sarajte glupost ovuda xD
hahahah i ja sam razočaran..koje ste vi Džukele.
i ja navijam za bayern ali sto ti kenjas to je cudo jedno.
JA navijaj za bayer i uzivaj.to sot Stuttgarta hoće da izbace iz lige da bi osto Keln je očita stvar.Prije mejesc dana su igrali Bayer i Stuttgart,Bayer im je dao 2x po 5 koada kako je htio..mislili su da ce stuttgart izgubiti u M\"Gladbahu..ali.z.a.j.e.b.a.l.i. su se....