Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nadam se da ćemo i mi Nijemci prihvatiti Bosance... " ne možete vi nas sve ni primiti gore koliko nas se tamo naselilo :D
Safete, Savezu, Mediji, javnost, kako vas nije sramota??? Pored centra u Zenici vi trenirate u ovoj vuko*ebini, za koga je pravljeno. Kome je FIFA donirala, opet ste se rastalili??? gadi mi se ovo sve jednostavno. Kako se igračima da trčati po onom blatu, doduše u Sarajevu je boljaponuda kafana...
Jarane hoće momci da mogu negdje prošetati a tamo im je baš mir i osama. Razumljivo.
Šta je ba razumljivo? Jesu došli da derneče ili se spremaju za nešto za šta cijela nacija strijepi??? Izvini ako je ironija ali ne djeluje mi baš tako... Svi vi koji podržavate Sušića i ovakve blamaže ste isti oni koji su ovce i 20 godina glasate za iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
//Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)//
Svi su prijatni i ljubazni jer ocekuju da ce im korumpirani stranas ostaviti koji eVro
Bosanci su prihvaćeni u Njemačkoj :D Francuzi nek se nadaju ako Zmajevi budu u formi...
Ja mislim da bi Pape napravio najbolji potez u zivotu, da kad se okupi cijela ekipa, da ode sa nasim momcima posjetiti sva ta poplavljena mjesta, da se nesto uradi i sa igracima, da pomogni, koliko bi to samo pospjesilo momcadski duh i koliko bi samo momci se osvjestili koliko je nama u bosni jebena situacija, ja mislim da niko onda u brazilu ne bi hodao, da bi svi ginuli nakon tog iskustva za svoju Bosnu!!!
Nista ne moze proc bez ovih Japanaca.
Lezim
sjedi
sutra učimo šapu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjedim ...
lezi
bravo evo ti kost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majke ti se sjetim Safete idiote! Kako te samo nije stid?!!? Sramota me ovog nazovi trening centra, pored obakvog u Zenici, i pogledaj kakve ce slike otici u svijet, ovo je dno dna! Odlazi vec jednom budalo jedna korumpirana!
u zenici nema kasete
Samo da ovom Francuzu spomenem najmilije, ta ce te vi bolan pa da spaha onda ne zasra i da vas Platini malo ne pogura popusili bi i onda kad smo bili slabiji nego sad.
zadnja 3 prvenstva oni su progurani i onda nesta pjene i pametuju ... sjetimo se samo kako su irsku izbacili golom rukom ...
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
bokserski u bosni si pizdo!