Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovija vijest iz sjedista UN: Rim je proglasen za "District of Bosnia!" :)
Kakvo bolan iznenađenje..uzećemo ih lopatom...
Samo naprijed naši, a ti Majka Bosna, bolje bi ti ležalo majka Saudija te komentare inshallah ostavi za kućnu upotrebu i neka to bude tvoja privatna stvar...i odjebi sa bojkotom jer nisi svjestan koliko te drugi iz EU blokiraju ali ti si jedva dočekao da Hrvatska nešto napravi...pitam se da li bi pozivao na bojkot da su stavili blokadu na uvoz svinjskog mesa
Belgijanci će ubit kupus u vama. Čistih 5:0 za crvene vragove. Reprezentacija koja ne može dobiti mučeni Kipar nema šta tražit protiv Belgijanaca.
Poklopi se Stojane, ti najmanje imas pravo prognozirati nase eventualne dobre rezultate nakon one ljepote od poteza protiv Meksika. Uvijek nadju ove polovne reprezentativce da daju pompezne izjave.
Stojane to ti mislis igrat'? ;)
Ljudi spustite se na zemlju, dokle ta euforija pa onda cvilenje, Belgija je spsolutni favorit dok nasi igraci sjede po klupi ili po tribinama, i bod bi bio uspjeh. Zato ne ocekujte mnogo jer ce manje boliti ako izgubimo.
Sest komada cemo im uvalit! Pred kraj jos jedna sjajna precka Dzeke i jedna 100% propustena prilika Pjanica. Rezultat ce konacno zavrsiti 1:6 za nas. Nakon sudijskog zvizduka, belgijski navijaci ce poceti praviti nerede i lupati po gradu.
HAMO JARANE NEBUDI OKRUTAN
"Okreni se i siđi, pustolove, pa čin svoj mjeri prema svojoj snazi i zemljom hodaj sitnim koracima"
U pravu je covjek,necemo biti porazeni-sa vise od tri razlike
Acta, non verba. :)
Momak ok 100% govori realne i pozitivne stvari!!!
jel iko zna sta je sa Zukanovicem?
ovaj Vranjes treba biti stetan da na klupi sjedi a on nasao davati izjave, jos samo treba Vrso da se oglasi