Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar, jedini koji nece preko granice ako zarati..
hahahaah kralju
Jah, sve loše o Sarajevu a da ti nema Sarajeva ne bi imao hljeba da jedeš kao i većina vas što pljujete. Kad ti već tako ide na živce izbriši ti Sarajevo sa svoje mape, da i mi sarajlije konačno odahnemo sunce li vam žarko.
Dobrodošao majstore.
Sirijski sportisti, libijski umjetnici, da nije ovog malo previse?
Stvarno, ko to uzima pare da prima ovakve?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobrodosao :))))
Jel to zamjena,arap u SA,Pape u Siriju?!
Dobro nam dosao!
Dobro došao u Šeher.U Sarajevu je sad beze bez cvika,moja preporuka ti je TRANZIT IZNAD juga . Cvaja (tu je najeftinije) , ostavi markicu bakšiša,valja njima stanarinu platiti....................................................................................................................................................................................................reće Meša pardon VERNES SELIMOVIĆ.
cuj arapin... hahaha mrs odakle si i dosao!
Još im treba reprezentativni golman Lihenštajna... ;-)
U sarajevu se nadaju da će eksplodirati na terenu?
bolje nego ona Crnčuga DJ Cooper što mu je malo sepet banana
Tražimo ambiciozne, vrijedne i ozbiljne saradnike za rad od kuće! Za više informacija posjetite: http://goo.gl/onSgVC
Dobrodošao ❤️
Realno, ovaj je velika nepoznanica. Nema vrijednost na transfermarktu, a i klub ima Berberovica i Barica..ako se pokaze, jedino moze da koristi u buducnosti..sad ce se tesko izboriti za mjesto u timu. Kako god, sretno mu bilo!!!
Hosgeldiniz!
to ti je na turskom frajeru, na arapskom se kaže merhaban
Razumije on i ovo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
- Prvi musliman u FKS!
Dobrodošao brate
sarajevo će pregaziti ligu ove godine neznam ko im može u gard stati gdje im bude gusto kupuju bodove al realno igrački su najjači
Samo klixovci ne kaze se Arapin nego Arap.
...jbg ostalo to arapin iz vremena dok smo na casu fizickog glasno uzvikivali "ras,dva,tri"...
Harap!