Zvjezdan Misimović
0
"Šteta što neće biti Ronalda"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se ba jevljate supci kad necete da podrzite te momke sad kad najvise treba a vi vlasi idite u tu vasu srbiju niko nece zazaliti za vama u bosni
samo se mi bošnjaci mozemo ovliko naložiti da nešto vrijedimo, a poslije kad dobijemo po dupetu bošnjačkome onda kukamo po hagu.. ali dobro uvijek mozemo da promjenimo vjeru i postanemo portugalci, makar i u 90oj minuti... kad ih ne mremo pobijediti onda im se moremo pridruziti :)
Pa ti nisi Srbin, ti nisi ni Bošnjo, ne daj nam Bože da budes, ti si ono nesto iz ove poslijeratne odvratno-nastale tvorevine. Ti nemas reprezentaciju, tebe ne predstavlja niko, ti si uš, parazit, došlo, p.... odvratna koja mrzi sve sto mu je dalje od nosa. Ja volim svoju zemlju, hvala Bogu imamo je i naše ZMAJEVE pa će da lete poslije Zenice i da p.... ove kojekakve šestice, petice, p.... bez identiteta iz RS entiteta.
nije isključeno da bosna može primiti 5 icu ali nije isključeno ni to da isto tako ta bosna može i poderati portugal da ronaldo roni suze 2 sedmice onda ćete vi koji ste ovo pisali gledati zmajeve u jar-u kako srbiji dere guzove i ostalim repkama jer su momci skontali da niko nije bauk niti nepobjediv ko igra srcem taj je hrabar a hrabrima i bog pomaže
Jebaj ovu utakmicu.Nije interesantno jer ce bosandzerosi da ispuse 5-cu Ako,ako samo tako i treba da se malo spuste na koljena...koji scenario poslije slijedi poznato je! Portugaaaaal;D;)
sad bi oni navijali za BiH ali nazad se nesmije. Jadnici su to moj bosnjo..smrde na bijeli luk
ZVJEZDANE SRBINE NAS DOBRI! POKAZI KAKO SE SRCEM IGRA ZA SVOJU ZEMLJU! KAKO SMO PONOSNI VIDJETI GA KAD STAVI RUKU NA LIJEVU STRANU KAD HIMNA SVIRA! :) :) :) PETAR,DINO,MIRE,MUNJA,JASKO I BORIS! PATRIOTE BOSNE! DOLE NACIONALIZAM! (ajde vi zavidni razligu odavde,ne pisite nista bolje vam je)
tako je miske
Sve je spremno za početak, vutra, cuga i meza, žene dobile slobodno. Hajmo ljudi jednom i mi nešto napraviti. Mislim Oskar svaka čast ali ko se može napiti i izgalamiti uz podjelu Oskara, ono realno.
ma libo me racku i za Hrvatsku i za Srbiju i za Crnu Goru a bogami i za Sloveniju, Makedoniju itd. Samo Bosna i Hercegovina! A ovi sto se ovdje izivljavaju su jadnici mali... pa vise ste procitali clanaka o BiH repki nego sto vam je na glavi kose! Razmislite malo...
S kim hrvatska igra u barazu??? BIH u srcu... Jedna si jedina
možete kenjati koliko hoćete al ne možete nikome oduzeti pravo da se nada i želi prolaz u J. Afriku stoga ne rise tita ti
znas kako mi je zao ovih leseva sto sire negativnost i zagovaraju da ce kao Bosna izgubiti. ocigledno da ne vole ovu nasu zemlju. fujjj matere vam se naj..
mogu da ti puse zvjezdane ovi sto ti zavide. vidim ja 3/4 komentara su od ovih sto ko nevole BiH sto je dokaz samo koliko prate bh repku cak mozda i vise od mene kao clana BHF-a. samo tako momci mozda bude nesto od vas u buducnosti.
Koliko samo BiH dušmana ima to se vrlo dobro vidi na ovom portalu, koji samo priželjkuju da se bilo šta loše desi ovoj zemlji. Ma dušmani pocrkajte od muke! Naprijed Bosanski zmajevi! Idemo u Afriku!