Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet drugarski nerješeno ko da gledam :)
Sila smo i to ce mo demonstrirati na malim plavim u nedelju ao Bog da!!!
Zeljo realno planira sa mladoscu u euro ligu ,trece a mozda dovoljno i cetvrto mjesto, no sve i vise potvrda da smo na pravom putu ka timu koji ce da dominira u bliskoj buducnosti.......zadnja cetri derbija dva prvenstvo dva kup Sarajevo se provuklo na kosevu grcevito cuvali rezultat 0-0 u kupu...borbeno pa i nerjeseno,poraz nista strasno,no pobjeda.....Meho pakuj kofere,a horde po starom UPRAVA NAPOLJE....
Ko prati redovno Željezničar ili Sarajevo zna odavno da tu nema fudbala. Ako ne pratite klub iz ljubavi i ako su vam Zeljo i Sarajevo aktuelni samo za derbi onda se bar suzdrzite od komentarisanja istih. Pratite pozorisne utakmice po evropi koje su odavno postale samo biznis.
Poderaćemo vas i na terenu ina tribinama Hz
A´l u curku ;)
Statisticki ,JEBI MALO sarajvoooo ooohooo
Malo ovo malo ono i idemo derat' pitarske guzove.
MoSa ljoŽe!
'ta ćete vi istočnjaci :*
dominacija manijaka na tribinama,sarajeva na terenu,realno
derbi je naci boze,gledalaca 5 iljada plafon
Opet cemo u nedjelju da dobijemo pitare, a zasto i ne bi, ZELJO ce da dobije jos jedan lokalni derbi
Ostala je pjesma... :)
I nesjećaš se kad ste nas zadnji put dobili mali štrumfe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)