Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ma ja i ronalda su cuvala 3,4 igraca al sta je radio puyolu to je drama :D i opet covjek da GOL.\" ja sam gledao utakmicu pa me interesuje šta je to uradio puyolu ? samo jednom ga je prošao ako se ne varam i uspio je u zadnjoj minuti prebaciti prazan gol sa 5 metara... ništa on nije bio bolji od messija samo što je zabio gol a ovaj nije ! obojica su imali po par lijepih prodora i ništa više
Đes Mario, čkopi izdajnička
sto nije baco alvesa..puyola i dzeko moze bacati haha
evo jedna dobra stranice za filmove : http://www.extracafe.rs/
Ma ja i ronalda su cuvala 3,4 igraca al sta je radio puyolu to je drama :D i opet covjek da GOL.
I to u prvoj utakmici, i na kraju mu samo dadose kao drugi najbolji gol sezone. Ali sa druge strane mi drago sto nije osvojio titulu strijelca najboljeg gola u sezoni - klosar igrazo za Zelju, sa Stupa, a onda nastupao za Hrvatsku umjesto za BiH.
kakav gol je postigao ovaj covjek za chelsea nekoc...