Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Thaksin Shinawatra je jedana obicna budala koja nema pojma o fudbalu.trebao je zovnuti aziru kasikaru da mu pogleda malo u kasike hehehe :)
hahah magija...a kako znaju da kristali nece djelovati pozitivno na suparnicke igrace.
hahhahhahahahahahahaha smijesno ja lika trebo je zvati hodzu da mu prouci pa mozda bi onda imo uspijeha
Nisu evropljani nego tajlandjani ovo smislili, ko vlasnici, i imaju pravo sta hoce... Sve je relativno, svako moze reci da je vjerovanje u bilo sta glupost a sa druge strane nekom to moze biti glavna vodilja u zivotu. Inace sve je tako u zivotu...uostalom sta je to fudbal? Glupost, oko koje se vrte milijarde, sta fali dodati jos malo gluposti na glupost...ne moze da skodi.
glupost.da to tako dobro utice na sve,tajland bi bio raj na zemlji.zar su i evropljani dotle dogurali da se blamiraju sa nekakvim kristalima.svasta.