Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je moguce da 3 glavesine od 90\' do danas su zaglupili toliiiko generacija :D
Evropska unija daje pomoc Grckoj, Italiji,Portugalu i jos 5 zemalja neka da pomoc i BOSNI da obnovi 2 stadiona po Uefa standardima cista diskriminacija Bosanaca u svacemu.??
a ja glavnog grada i p/m.
BILINO POLJE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!1
ovako okrugao i zelen lici na frisku sarajevsku kravlju balegu.
JEST RUZAN KO TURSKO GROBLJE.
A ONDA KAD VAM SRBI CRNOGORCI I HRVATI POSALJU RAZGLEDNICU IZ EVROPE VI SE LJUTITE> PS> KO I PRIJE RATASVE SAMI DIREKTORI I DOKTORI MAJKU IM VLASKO-SOKACKU. PUTUJ EVROPO !!!!
Onako usput, za one kojima je nacionalnost izgleda jedina vazna stvar u zivotu: Thierry Favre je Svajcarac, a ne Francuz. Osim toga, dok vam je jos uvijek osnovni problem ko je ciji i odakle, ili koje su boje stolice, ovoj zemlji nikad nece svanuti.
@mastermind posto vlahindure vole ćunu bez rolke onda ne znamo kako da ti ostavimo mamu na miru jer non stop trazi, trazi i trazi samo ćunu bez rolke! Ne brini se pripazicemo je pa cemo koristiti vazelin i necemo prskati mnogo na seku kad ga budemo vadili!
kako si samo siguran u svome (g)lupetanju. Gledaj ovako, prvo malo kod doktora, psihijatra, ali ne kod Dabija, kod toga ne nikako, pa onda malo literaturice, filosofije, metafizicice, spoznajica o univerzalnim vrijednostima, to pomogne u kontanju o tome gdje si, ko si, sto si.. Pa onda...nesto ti tvoje misljenje nekome, ako bi eventualno imalo smisla..
Nuto zelenih stolica hahahahahahha dobicete racq licencu
@kakva,naravno zabranite fudbal u BOSNI,j na 24% teritorija gdje se pitate.Samo ostavite na miru R SRPSKU i HERCEG BOSNU. :-)
@Ivo Andrić TO JE IVO NAPISAO ZA M_USLIMANE IZ BOSNE A SAD ONI NJEGA CITIRAJU...DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIJEŠNO...ANDRIĆ BI SE OKRENUO U GROBU
\"Stadion \"Asim Ferhatović Hase\" ne ispunjava uslove\" U pitanju je najverovatnije i ime, neispunjava multi-etnicnost
idiote prestani koristiti moj nik!!!