Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15u pola s kajmakom, bez luka i jedna kola zero.
Jel ti to stari ispricao ili?
Povuku koju crtu prije utakmice,trce ko nenormalni 90 minuta,poslije odu na burek,cevape,mljevenike ko sta voli i na vece zdrmaju kakvu sponzorusu,starletu ko sta ima u kuci,ne mogu se dzaba nosati dijamanti.
Graha prde I prohe tvrde....🙃
pizza bez sira i burek bez mesa
I ja isto ovako pred i u toku utakmice
Šta su preporučili, ništa! Jedi picu
Sigurnk ne krompir ko ja
Kristijano duboko si me razočarao. Udario po kljukuši.
totalno sam preporođen nakon pročitanog članka... mozda li jos nesto slično ali što prije...
kaže u tekstu: pizza sa zdravim sastojcima, bez masnog sira..Slika desno Salaha, pizza prekrivena sirom :) a kod Ronalda pizza sa pomfritom ( koji je spravljen u ulju u fritezi ,koje je maltene kancerogeno) ma da samo zdravo :)
Pizza bez sira nije pizza. Ko što burek nije bez mesa!
Maslenicu i jogurt
Hranu.
Ugljikohidrati su osnovni i glavni izvor energije, to je gorivo i dan prije utakmice i na dan utakmice treba unositi znatno vece kolicine, a ne na poluvremenu neke sitnice. Ko sastavlja ove tekstove? Neki sportas mozda cita i bice pogresno informisan! Naravno zdravi izvori UH zob i kvinoja prije svega.