Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi prelijepo da se i Siroki plasirao, bilo je blizu. U svakom slucaju cestitke i nadati se boljim partijama u evropi svih nasih klubova, iskustvo se stice, samo polako, sada treba svi jednim glasom i srcem da podrzimo Sarajevo u predstojecim mecevima. Volim te BiH, sve u sklopu BiH, s m r t podjelama i glu posti, pokazimo malo ljubavi umjesto gluposti :)
Ili si novinar Klix.ba (njvjerovatnije) ili si stranački plaćenik....sve u svemu malo ko ti više ovdje nasjeda na ove fazone...to ti ćaći sad svom prosipaj oi kući...niko te ne šljivi ni za ekser... ;)
budite sretni sto predstaljate bosnu jer u hr bi igrali maximalno 2ligu......pssst
ima jedan smijesan tim...........hahaha skutori neke se stvari ne mogu kupiti
Ako je široki HRVATSKI KLUB,žašto onda ne predstavlja Hrvatsku?
Na pecari se vidjelo da su Irci u natjecateljskoj formi i da im prvenstvo već odavno traje! Šteta je što je Široki ispao samo zato samo što Irci nisu nimalo bolja ekipa, već što su uigranija ekipa!
Čitam ove komentare i zalim pojedince, koji nemaju zivota! Kao 1. Široki se nije obrukao kao Željezničar, mislim da je pokazalo Sarajevo i Široki da su bolji od njih, te da je ova naša liga namještena! A vi maloumnici koji blatite Široki Brijeg u nogometu, košarci, rukometu... Smeta Vam što jedan \"gradić\" ima tako velike uspjehe. Pogotovo u košarci, gdje predstavljaju BiH u eurocupu, pitam vas jel to nešto veliko ili nije!? Zato Vas molim okanite se Vaših suvišnih komentara. Jer ako je netko dobar, dobar je! A ako nije, onda jednostavno nije!
hahahahahahahahahhhhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahah hrvatići u pokušaju jel vam muka ? pokrijte se kamenom i ni jedne ! heheheh
Široki je fenomen i primjer za sve klubove u BiH. Šteta što nije imao malo više sreće ove godine.
klanja ....mani se komentiranja...... Hercegovac :)
Uzdržite se od komentara za ove kamenjarske nesretnike kojima je najveće dostignuće ubistvo navijača F.K.SARAJEVO pokojnog VEDRANA PULJIĆA!
Meni je ista misao i osjećaj odmah proletili, čim sam počeo čitati ove njegove provokatorske komentare. Svaka čast.
De jarane i mene ubaci da i ja koju dnevnicu zaradim pišući te komentare...samo mi reci koga treba vrijeđat i na koju tematiku?
@Mehmed Fatih Bolje biti i fake hrvat, nego bijeda bez nacionalnog obilježja koje je historijski osnovano u hrvatskom slucaju. A sta je to bosnjak? Pa fake Turcin. hahahah
cestitke za parika
hahaha, izbacila ih ekipa koja na transfermarktu vrijedi manje od GOSK-a iz Gabele