Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pocuclajte mi ga, onako baš veličanstveno i teatralno.
Što se mene tiče može komotno i krepat
gleaj ovih miseva jesu se okupili da pljuju po djeki
Ma, ko vam je taj đeko? Svaki dan pišu nešta, te hoće, te neće potpisati, te hoće, te neće igrati. Dosta više ohanite. Je+bo vas sve odreda što svršavate kad ga vidite. Fakat, dabogda nogu slomio da svi vi kreteni doživite kolektivnu ekstazu.
daBog da ti djete nogu slomilo ali stvarno daBogda Dzeko majstore!!!
Dabogda nogu slomio pa da ga skinu više sa top vijesti. Nema dana da ga bar dva pute ne objave.
Pun mi ku*ac više Džeke!
Jeb+o vas đeko u vrh gujice
Gorila hodi u dzunglu pa zivi. Smrdin ili Sokac progovara iz tebe
je bo vas taj majmun vise.
bas je simpa na slici hahaaaaahaha
video dzekine povrede i ibiseviceva reklama za sky sports http://www.bundesliga-vijesti.com/vijesti/83-povreda-dzeke-video-i-32mjesto.html http://www.youtube.com/watch?v=JZzn5T4iRyw&feature=channel sorry mozda izgleda kao neka reklama,al ne skodi nikome, sarajevo-x.om the best portal in bosnia
Decko bas ima finu furku i mojne titisra