Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlican! standardan u timu, svaku tekmu igra i dobro odradjuje u napadu ali i odbrambene zadatke
de prijavi se za savjetnika bazdarevicu haha
pogledam cesto njegove tekme. pratim austrijsku ligu radi kladionice (tri gola i vise :). stvarno je dobar. razbija protivnicke napade, cesto od njega krecu napadi nakon kojih padaju golovi, super prenosi igru lijevo-desno....stvarno je dobar. a inace jedino gledam sve barcine tekme, i prvog i drugog tima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Srle! Sretno reprezentaciji!
Zaslužio je momak da ga Meša pozove
Kad vidim kako pametne navijace imamo da Bog da se nikada ne plasirali nigdje
Zbog njih i ne treba da se plasiramo, ali zbog nas bi itekako valjalo..:-)
Sreća da mene boli kurac pa mogu da dam podrsku tom manjem procentu pametnijih;)
Pic.ketino prodana!!!! Uspjeces u karijeru kao i Maleta, Gruja, Vule i sl. Mustafe!!!!! Ko za bosnu igra Srbin više nije!
Salje ti pusu Zvjezdan Misimovic :*
I Sergej Barbarez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovako su i besica stavili i postao je nezamijenjiv SRETNO ZMAJU
Samo da nije sa zivcima ko Mume!?
Sa srecom Legendo !!!
Sretno Srdjane,mladi"zmaju"!
Nikad čuo za ovoga,nadam se da Meša zna šta radi
Vjerovatno bi dobio više pluseva da sam napisao da se nadam da Meša ne zna šta radi:DJoj Bosnja inteligentnih
grahovac je doskorašnji kapiten mlade reprezentacije. ako komentarišeš članak o temi o kojoj nemaš pojma, praviš se pametan i još sereš, pa se na kraju čudiš minusima - ti si obična budaletina koja zaslužuje još više minusa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na mladima svijet ostaje sretno graho
mi smo jedina repka u koju se pozivaju igraci koji nisu odigrali u klubovima od maja, npr medunjanin i hajrovic a selektor fol ide po evropi prati igrace... msm da bi na njihovo mjesto trebao upasti neko iz domace lige, pa cimirot dok.je igrao za Sa je bio bilji igrac od medunjanina ako nista pretrci tri puta vise, steta sto je povrijedjen. grahovac je zasluzio poziv
Mi smo i jedina reprezentacija koja dolazi iz zemlje koja u sebi ima 3 drzave
A nemamo 3 države u državi?Pa otidjite u Banja Luku ili u Zapadni Mostar pa skandirajte Bosna pa ćete vidjeti kako će te se provesti.Neosvjestene ogranicene Balije pojma nemaju gdje se nalaze,naucili da lazu sami sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pasa nek je sa srecom,a i nma s vama :)